Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2012/Sistema d'elecció d'administradors/Proposta

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Requisits i activitats comunitàries

Tot i que a la viqui en català els administradors han de prendre menys decisions no automàtiques que en altres viquis, moltes tasques dels administradors no són accions tècniques relacionades amb articles sinó que tenen un grau important d'interacció amb la comunitat. L'exemple més clar són els conflictes en que els administradors han de mediar i posar pau amb l'ajut de les eines de blocar i protegir (o amb l'amenaça implícita de l'ús d'aquestes eines).

Aleshores, crec que a l'apartat de requisits s'hauria de demanar o recomanar una certa experiència en la interacció amb la comunitat, participació en discussions i tasques relacionades amb les administratives però per les que no calguin els botons.--Pere prlpz (disc.) 13:55, 3 ago 2012 (CEST)

Veig que ja en parla Viquipèdia:Guia_per_a_candidats_a_administrador#All.C3.B2_que_s.27espera_d.27un_candidat. Potser no cal repetir-ho aquí.--Pere prlpz (disc.) 14:05, 3 ago 2012 (CEST)
Efectivament, l'apartat de requisits diu que no hi ha requisits concrets, però... vegeu alguns consells. A la guia hi ha un punt sobre "Interacció amb usuaris" i un altre sobre "Ajudar amb les tasques". L'únic punt que he inclòs aquí és el de l'experiència, encara que com orientació, ja que es va comentar i és un requisit actual. Al final, és una cosa a valorar pels votants. Alguns donaran prioritat al vandalisme, altres a la resolució de conflictes i altres a altres coses. --V.Riullop (parlem-ne) 14:20, 3 ago 2012 (CEST)