Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Alcoi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

*La llengua està bé, però no a un nivell prou bo com per ser de qualitat.

  • Trobo que estaria bé que la introducció parlés d'alguna cosa més que la situació geogràfica del municipi, una mica a l'estil de l'article Sabadell.
  • L'estructura em sembla molt malament; a part que hi ha un nombre excessiu de llistes, les imatges i gràfics estan mal situats i compliquen la lectura fàcil de l'article. – Leptictidium (pm!) 12:24, 18 ago 2008 (CEST)
Benvolgut Leptictidium: Gràcies, jo personalment crec que l'article necessita un polit en el llenguatge que si qualsevol poguera fer-ho estaria encantat ja que jo estic quasi al límit dels meus coneixements, tractaré de perfeccionar alguns punts com festes i faré un repàs general.
Vaig a posar-me mà a l'obra per a eliminar llistes.
Espencat em proposava crec que encertadament fer un article a part de gastronomia que crec que es podria fer de llengua, festes... els polítics, cronistes i medalles d'or es poden posar en la llista d'alcoians cèlebres què et pareix? i vaig a veure com puc compactar l'article amb els gràfics. Moltíssimes gràcies pels teus comentaris.--Rafa (discussió) 13:03, 18 ago 2008 (CEST)
Per motius de treball he d'absentar-me uns dies (tres) de la viquipèdia, a la tornada continuaré amb la feina.--Rafa (discussió) 23:21, 18 ago 2008 (CEST)

Després de votar voldria comentar que em fa l'efecte d'un molt bon article amb només unes cosetes que trobe a faltar.

Pel que fa a la llengua, potser l'estil encara és una miqueta col·loquial i no sempre queda del tot clar alguns detalls. Això no lleva que siga molt bo l'article, però agraïria que ho miràrem tots per a aclarir alguns passatges.

Quant a l'estructura, el trobe molt llarg i seria partidari de fer resums i fer articles propis per alguns elements, com les línies d'autobus, la llista llarga de patrimoni/esglésies, i gastronomia. Això sempre depèn del parer de l'autor/autors, perquè tampoc no són ara per ara seccions molt llargs però podríen créixer fàcilment en un futur. En conjunt l'article esmenta tot el que cal però això fa necessari uns quants subarticles.

A banda d'això, té el meu vot. --espencat (discussió) 10:53, 22 ago 2008 (CEST)

Crec que és un bon article, ara la introducció ha millorat. Estic d'acord amb el que diuen d'altres companys sobre les llistes, (autobusus, parc de vehicles a Alcoi).

Pel que fa a la gastronomia (encara que a mi m'agrada el menjar Ummm!!) la resumiria una mica, queda descompensada amb altres apartats de l'article.

Una altra cosa també crec que sobren algunes negretes, per exemple els rius estan en negreta i el que té enllaç blau en normal?; a les entitats de població si estan en negreta a la plantilla, al paràgraf jo les posaria en normal... (només són suggeriments).--MarisaLR (discussió) 17:32, 22 ago 2008 (CEST)

Canvio la fotografia perquè no quedi tant espai en blanc, si no t'agrada torna a canviar. --MarisaLR (discussió) 23:46, 23 ago 2008 (CEST) Tras els canvis fets per el Rafa, refaig el meu vot.--MarisaLR (discussió) 23:46, 23 ago 2008 (CEST)
He canviat els meus vots per les grans millores fetes. És un gran article. – Leptictidium (pm!) 23:44, 26 ago 2008 (CEST)
Realment és un dels millors articles que disposa la Viquipèdia en català (no puc dir el millor perquè em peguen :) ). Impressionant. Es noten els mesos i mesos de feina. Només té afegit un interviqui dels Premis Ovidi Montllor.--KRLS , 02:32, 27 ago 2008 (CEST)

Gràcies KRLS, gràcies a tothom.el comentari anterior sense signar és fet per Rafa (disc.contr.) 07:29, 27 ago 2008 (CEST)

Canvie el meu vot després dels canvis fets. Tinc uns apunts sobre la mitologia d'Alcoi i quan tinga un moment, els afegiré amb el vostre permís. --espencat (discussió) 11:32, 27 ago 2008 (CEST)