Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Antoni Tàpies i Puig

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Trobo que és un article força complet, que explica tot el que es vol saber de l'artista, però amb deficiències:

  • Falta una imatge d'Antoni Tàpies.
  • Ara mateix, moltes referències no funcionen.
  • A les exposicions es parla d'Instituto Cervantes i a biografia d'Institut Cervantes.Fet Fet!
  • Aquest article o l'article Institut Cervantes hauria d'explicar què és la caixa de lletres.
    Està explicat a la cita corresponent al final de la frase.--Peer (discussió) 15:42, 29 des 2008 (CET)
  • Els aprtats Obra seleccionada i Obra en museus potser haurien d'anar dins d'Obra.
  • La secció vegeu també conté enllaços que ja són abundants dins l'article. Elimino la secció.Fet Fet!--Ssola (discussió) 21:06, 29 des 2008 (CET)
  • A premis i distincions cal aclarir si Premi X la paraula "premi" s'escriu en majúscula o en minúscula: està tot barrejat.Fet Fet!
  • Abunden molt les llistes. Sé que això pot ser necessàri en alguns casos, però fa que l'article no sigui tan llegible. En tot cas, miraria de posar un paràgraf introductori abans de cada llista.

--Ssola (discussió) 12:05, 29 des 2008 (CET)

En quant a la imatge, si trobes una sense copyright t'estaré eternament agraït. No sé què vol dir que les "referències no funcionen". En quant a la resta, miraré d'arreglar-ho, però aquests dies no tindré molt temps, si no us importa ho faré el cap de setmana.--Canaan (discussió) 13:24, 29 des 2008 (CET)
Aquí pots trobar imatges de Tàpies, pots enviar un missatge a l'usuari per a demanar-li que deixi la imatge sota una llicència lliure. Al Flickr sol funcionar. En el pitjor dels casos, la imatge es pot carregar localment a la Viquipèdia en català sota una llicència que no en permeti obres derivades, però que permeti la resta d'usos. – Leptictidium (discussió) 13:50, 29 des 2008 (CET)

No veia bé les referències i m'he precipitat. Ara que ho veig, falta indicar l'idioma en moltes referències. No sé si s'ha aprovat fer-ho amb l'apartat |language = xxx| de la plantilla {cita web} o si s'ha de fer amb les plantilles de l'estil {es}. AAVV significa autors variats? Sobre la llengua no he trobat errades, però no sóc expert ni molt menys. Esperaré uns quants dies a veure si s'arreglen coses. Espero que us deixin alguna imatge.--Ssola (discussió) 14:58, 29 des 2008 (CET)

AAVV és el que es posa quan hi ha diversos autors, la llista és llarga i no se'n vol posar cap de concret..--Peer (discussió) 15:46, 29 des 2008 (CET)

He contactat amb un usuari de Flickr per la imatge. A veure si hi ha sort. Gràcies a tots per l'ajut.--Canaan (discussió) 20:36, 2 gen 2009 (CET)

Amb els drets que està carregada la foto en Flickr, ja es podria copiar directament a Commons. Si ja has contactat, penso que cal esperar per educació, però tècnicament es possible.

Penso que un AdQ de biografia ha de tenir un "Plantilla:Infobox artista".

T'he millorat alguns enllaços. Penso que "Galeries Laietanes" es mereix un article o sigui que s'ha quedat en vermell. D'altra banda, en Lepti em va fer una recomanació que et faig ara jo a tu: posa la bibliografia davant de les referències per a que sigui mes fàcil interpretar-les. Aixó és optatiu i t'ho deixo a tu. Molt bon artícle. Salut i Bon any !!--amador (discussió) 20:56, 3 gen 2009 (CET)

Fet Fet! la plantilla i la bibliografia. En quant al Flickr, només es poden utilitzar fotos amb llicència CC-BY i CC-BY-SA, i les que hi ha del Tàpies (totes del mateix autor, "canalhub"), tenen llicència BY-ND, que no és vàlida. Gràcies per tot.--Canaan (discussió) 00:22, 4 gen 2009 (CET)
T'han respost ja per la imatge? – Leptictidium (discussió) 00:24, 4 gen 2009 (CET)
No, encara no. I el problema és que, com he dit, només hi ha un autor amb fotos de Tàpies; si l'e-mail que donava al seu perfil no està actualitzat...--Canaan (discussió) 00:28, 4 gen 2009 (CET)
Li pots enviar correu directament per Flickr, així el rebrà segur. – Leptictidium (discussió) 00:39, 4 gen 2009 (CET)
No m'havia fixat bé però no està lliure, disculpa. Tal com diu el Lepti, jo he aconseguit moltes fotos contactant via "enviar Flickrcorreo". Ara bé, aquesta opció només és vàlida entre usuaris Flickr, per lo qual cal estar conectat com usuari.--amador (discussió) 06:01, 4 gen 2009 (CET)
Jo no sóc usuari de Flickr, si algú altre vol provar... Sinó es pot fer el que diu Leptictidium, carregar-la a la VP local, però jo no sé com es fa.--Canaan (discussió) 14:40, 4 gen 2009 (CET)
Ja m'encarrego jo.--amador (discussió) 15:13, 4 gen 2009 (CET). Estic perseguint-ho, però no respon. Potser no mira els mails...--amador (discussió) 06:23, 8 gen 2009 (CET)