Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Art de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Penso que es podria citar el primer romànic dins del seu capítol.--amador (discussió) 23:54, 23 gen 2009 (CET)

Fet Fet!--Canaan (discussió) 00:32, 24 gen 2009 (CET)

He trobat algunes errades (poques!) de personalització o ús de la primera persona. Ara no sé exactament com són els estàndards però potser es podria mirar. El vot sens dubte és positiu i la meva enhorabona!!!--Jey (discussió) 00:59, 26 gen 2009 (CET)

Per endavant l'enhorabona. Hi ha detalls de redactat que els que en saben molt li donarien el toc de l'excel·lència que es mereix. El punt més delicat és el de la completesa ja aquests articles tan generals poden aparèixer hi haurà especialistes que trobaran a faltar això i allò altra; o eliminar allò. Però des del meu nivell d'usuari, em sembla molt bo. --Peer (discussió) 09:17, 26 gen 2009 (CET)
Gràcies per les vostres revisions. Pel que diu Peer, sí, segurament sobraran coses i mancaran altres; jo he procurat aconseguir un cert equilibri, i diria que tot el més important de l'art català hi figura a l'article, però lògicament és quelcom subjectiu i altres persones opinarien distint. Si algú troba a faltar alguna cosa ho pot afegir. Gràcies.--Canaan (discussió) 13:45, 26 gen 2009 (CET)

Un detall estètic, estic convençut que es pot substituir la imatge de la Sagrada Família per una de millor. La que hi ha actualment no mostra tota l'esplendor del temple per la tènue lluminositat que l'envolta i la vegetació que impedeix la panoràmica.--Jove (discussió) 11:26, 27 gen 2009 (CET)

A veure si t'agrada aquesta. Trobar una bona foto, sobretot de conjujt, és difícil.--Canaan (discussió) 14:39, 28 gen 2009 (CET)