Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Barcelona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Veig l'article de Barcelona com a Article Bo perquè té qualitats importants, per exemple, una gran quantitat d'informació en temes diversos, bones imatges, una bona estructura, ben redactat... (i demés coses). Però hi veig una sèrie de possibles millores per a que sigui Article de Qualitat (segons el meu parè..):

  • Hi ha moltes poques referències, malgrat que tracta sobre una ciutat important.
  • L'apartat d'Història s'hauria de reduir creant un altre article, així dintre d'aquest es podrà aprofundir. A més, que creia que la secció d'Història anava a baix de tot, per damunt de Ciutats agermanades i convenis de col·laboració.

També no veig clar tenir una llista d'esdeveniments, ho podríem posar en un altre article o fer-hi una plantilla que s'expandeixi i s'amagui.

  • En la secció de Barcelonins il·lustres, ho veig una mica agosarat que només hi hagi una persona.
Hi he inclòs algun personatge il·lustre més, però crec que n'hi faltarien uns quants i no sé quin és el criteri per incloure'ls. Per exemple, fins a quin punt Susanna Griso (l'únic personatge que hi havia) ha d'ésser aquí?--Ssola (discussió) 21:34, 3 abr 2009 (CEST)

Gràcies i espero que algú hi posi remei.--Manlleus (discussió) 12:37, 3 abr 2009 (CEST)

La veritat és que crec que són seccions conflictives perquè en casos com Barcelona la possible quantitat de personatges que mereixen estar aquí pot donar molt de sí. I finalment hi ha l'aspecte de les referències: qui decideix que aquell personatge és prou important per ser a la llista. En alguns casos serà fàcil, però en altres... No ho veig clar.--Peer (discussió) 10:11, 4 abr 2009 (CEST)