Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Croada contra la Corona d'Aragó

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que l'article és de qualitat com tots els que fas, pel que fa a la completesa el meu vot ha estat bo, perquè crec que en els apartats de:

  • Invasió per la Massana: no crec necessari aquest apartat: el que explica es podria posar en l'anterior (només hi ha tres línies) o ampliar-ho.
  • Atac a Occitània: massa curt.
  • Confiscació del Regne de Mallorca: massa curt.
  • Un altre dubte el regne de Castella, on es parla d'ell? No he sabut trobar...
  • I per a un enllaç: No sé si et refereixes a Casal de Cardona com Vescomtat de Cardona, que si hi ha article. Felicitats pel l'article!!--MarisaLR (discussió) 10:27, 22 març 2008 (CET)
Canvio el meu vot, ja que l'autor ha corregit els punts del comentari del vot bo.--MarisaLR (discussió) 13:59, 23 març 2008 (CET)
Canvio el vot per les millores fetes. L'article és molt bo. -- Leptictidium (pm!) 11:58, 27 març 2008 (CET)

Hi ha un enllaç a Unió sense relació amb el tema.--Pere prlpz (discussió) 12:51, 27 març 2008 (CET)

Ja està corregit. Gràcies! --Panotxa (discussió) 21:15, 27 març 2008 (CET)

Hi ha paràgrafs que no s'entenen bé. Per exemple, "Pere III va reunir els nobles fidels de València i Catalunya que fou derrotada en el setge de Balaguer el 1280, finalitzant així l'oposició feudal a Catalunya", (potser només falta una coma, però tot i així no queda clar) o "Mentre l'Infant Pere estava al Regne de Navarra amb la pretensió de casar-se amb Joana I de Navarra, alguns nobles catalans, entre els que es trobaven Ramon Folc V de Cardona, Jofre III de Rocabertí i el seu fill Dalmau, Arnau Roger I de Pallars Sobirà i Hug V d'Empúries, recolzats per la noblesa aragonesa: Artal de Luna, Ferriz de Liçana, Pere Cornel, Ximeno d'Urrea amb intenció d'obtenir diners, terres i privilegis, i evitar anar a la guerra en suport de la Corona de Castella, que estava sent atacada pels benimerins." un paràgraf massa llarg el significat del qual és bastant fosc. Corretger (discussió) 15:38, 28 març 2008 (CET)

Li he fet una repassada i he corregit les coses que dius i algunes més. --Panotxa (discussió) 19:35, 28 març 2008 (CET)
El text combina el pretèrit simple i el perifràstic. Cal triar-ne un dels dos. -- – Leptictidium (pm!) 19:50, 28 març 2008 (CET)
Sort que ha estat tres mesos en avaluació, jeje. M'hi poso --Panotxa (discussió) 20:28, 28 març 2008 (CET)
Desafortunadament crec que ben poca gent es mira l'avaluació. – Leptictidium (pm!) 21:36, 1 abr 2008 (CEST)
És un bon article i molt complet en bastants aspectes. Però no té l'excel·lència que haurien de tenir actualment els AdQ. El redactat caldria revisar-lo en alguns paràgrafs; i amb la quantitat de dades que aporta, algunes referències més li donarien més consistència. Pel que fa a les imatges, tot i que és un apartat complementari, és una mica fluix, i les imatges podrien ajudar a reforçar la presentació tot destacant algun tipus d'informació de l'article.--Peer (discussió) 18:33, 4 abr 2008 (CEST)
He mirat de posar un parell d'imatges més, però la informació gràfica de l'època és escassa. Aniré repassant el texte una mica més i si puc, posaré més referències--Panotxa (discussió) 06:30, 7 abr 2008 (CEST)