Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/El senyor dels anells: El retorn del rei

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi ha noms de personatges i lloc que continuen en anglès en lloc d'estar en la versió catalana. No em conec exactament totes les versions catalanes però algú que tingúes el llibre en català podria arreglar-ho. D'altra banda, no entenc la utilitat de la secció "vegeu també"; els articles que hi apareixen ja estan enllaçats dins del text. – Leptictidium (discussió) 13:44, 11 jul 2009 (CEST)

Ho he vist informacions sobre el doblatge en català. Si de debò manca, penso que cal afegir-les. --Svartvicks (disc.) 00:03, 12 jul 2009 (CEST)

Observacions

En la meva opinió, hi ha massa enllaços en vermell, cosa que dóna una mica de mala imatge. També crec que els peus de foto es podrien explicar un pèl millor, com als dels personatges: no posar únicament Gandalf, sinó Ian McKellen, l'actor que interpreta a Gàndalf, el mag blanc. Ho dic perquè a vegades el lector es fixa més en la imatge que no pas en un paràgraf de text. --Xavier D. Digues-me! 17:20, 13 jul 2009 (CEST)

  • Ja gairebé no em recordava d'aquest article, i no el pensava proposar tot i que agraeixo sincerament les bones intencions d'en Peer, després del poc interès mostrat tots aquests mesos. Noms de persones i llocs han estat actualitzats per RR fa pocs dies. He afegit les veus que ho van doblar al català, i els peus de fotos que proposa Xavier Dengra. Pel que fa als enllaços vermells, és cert, n'hi ha molts, però és el que hi ha: poc interès pel cinema i en aquest cas cal completar moltes entrades del món de Tolkien. Fa temps em van dir que ho deixés en vermell, que un dia o altra ja passarien a blau. De tota manera, dic que aquest no és un article meu, el fem entre tots i si fa mal als ulls, doncs treieu corxeres o vegeus també.--Pallares (disc.) 11:07, 15 jul 2009 (CEST)