Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Hipòcrates

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article és molt correcte. Només un parell de puntualitzacions de forma: 1) Estaria bé treure alguns enllaços vermells per no atapeïr l'article amb tant color roig; i 2) A l'apartat d'Imatge s'hauria de treure una foto perquè els paràgrafs no quedessin tan separats.--Aylaross (disc.) 17:09, 22 nov 2009 (CET)

Gràcies. 1) Ja s'han tret alguns enllaços en vermell, confio que en el futur es vagin omplint els demés. 2) Amb el Mozilla Firefox els paràgrafs se'm veuen bé, quin navegador fas servir? – Leptictidium (auderiense) 17:12, 22 nov 2009 (CET)
Explorer Browser. Et sembla bé que ho tregui jo?--Aylaross (disc.) 17:14, 22 nov 2009 (CET)
A banda dels que ha dit l'Aylaross, calen força retocs del format (també de la bibliografia, els enllços es veuen amb < >). Jo utilitzo IE i els paràgrafs no es veuen bé per les imatges. Això crec que és degut a que s'hauria d'utilitzar el codi d'imatges incluint els píxels ([[Imatge:nom fitxer.extensió|thumb|costat|nombre de px|descripció]]). --Xavier D. (A disposar!) 17:20, 22 nov 2009 (CET)
Endavant, Aylaross, segurament la imatge que caldria treure és la primera (la del bust). Xavier: aquest és un problema de la plantilla {{Citation}} que ja vaig intentar solucionar a la votació de Charles Darwin, però no vaig aconseguir trobar què és el que fallava. Potser algú que entengui millor les plantilles ho podrà resoldre. – Leptictidium (auderiense) 17:26, 22 nov 2009 (CET)
S'ha d'evitar al màxim l'ús del paràmetre pixels, perquè això implica que les imatges no adaptin la seva mida a la pantalla que disposes, sinó que pot impossibilitzar llegir un article des d'un móvil perquè les imatges tenen la mida específica de pixels.--KRLS , (disc.) 23:30, 22 nov 2009 (CET)