Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Josep Puig i Cadafalch

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Molt bon article. No me l'he llegit tot, però he trobat un parell de detallets que potser es podrien millorar:

No he trobat res en contra del subratllat, però a mi també em fa mal d'ulls. Reformulo el format amb negretes.
  • A la introducció de l'article hi ha referències per a la seva carrera política però no, per exemple, per a l'afirmació que tingué diversos honoris causa. He estat a punt de posar-hi un {{CN}} però després he pensat que potser millor no posar referències a la introducció. Altra vegada no record què en diu (si en diu res) el llibre d'estil. En tot cas, o tots moros o tots cristians.
Fet Fet!. Tots moros...No he sabut trobar res al respecte, però subscric a no posar referències donat que l'entradeta ha de ser una síntesi del que és diu a l'article, on si que poso referències.
  • Quan es mesura l'estat de conservació dels edificis s'usa l'"escala" Enderrocada - Regular - Correcte - Molt bé (en alguns casos molt bo). El darrer terme no m'acaba de fer el pes. Potser òptim?
Certament no tinc una "escala oficial"; a vegades poso "molt malament o "degradada", segons ho veig, però et demanaria una "llicència lingüística" amb el "molt bé" perquè aquest si que ho tinc arreu.
Si no posam òptim, a mi m'agrada més molt bo que molt bé, ja que respon a l' estat. Pau Cabot · Discussió 22:15, 25 ago 2010 (CEST)
Fet Fet!
Fet Fet!
Fet Fet!
Fet Fet!

Molt bona feina! Pau Cabot · Discussió 22:13, 25 ago 2010 (CEST)

seccio Nomenaments i reconeixements

l'acadèmia de Belles Arts de París es la mateixa que la Académie des Beaux-Arts de l'Institut de France? Si es aixi podem posar l'enllac a l'article. Suposo que "Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi" es la mateixa institucio que "acadèmia catalana de Belles Arts de Sant Jordi"? Si son el mateix s'hauria de suprimir una de les dos ja que esta posat com si fossin dos instiucions diferents. --SchizoDelight (discussió) 23:26, 25 ago 2010 (CEST)

Tens raó. La e Sant Jordi estava duplicada i l'altra no era "Beaux-arts" sinò "belles-lettres", o sigui, una altra institució. Merci.--amador (disc.) 00:30, 26 ago 2010 (CEST)
Gràcies! Una altra cosa: No conec com funcionen les plantilles de coordenades però en la que hi ha inclosa a "Casa-estudi dels fotògrafs Napoleon" en el camp "name" posa C/Riudemeia, tot i que l'edifici està a la Rambla. És correcte? D'altra banda l'article d'Alfons Juyol i Bach diu que Juyol va col·laborar en moltes de les obres de Puig i Cadafalch. No sé si s'hauria d'esmentar d'alguna manera en l'article. També he vist que a l'article Rosari Monumental de Montserrat diu que Puig i Cadafalch va participar en el "Tercer Misteri de Goig. El Naixement de Jesús" i en el "Cinquè Misteri de Dolor. La Crucifixió de Jesús". L'artice de Puig i Cadafalch no en diu res. Potser s'hauria d'incloure. Salutacions!--SchizoDelight (discussió) 14:09, 26 ago 2010 (CEST)
Què bé comptar amb gent que ajuda!. Tema coordenades: El cas que dius és clarament un error de copy-paste, però a més tenim un embolic amb aquest tema que, si t'interessa, pots seguir aquí. Per tant, he tret aquest paràmetre arreu, ja que pot produir efectes indesitjats al Google i al Wikiminiatles. Tema Rosari Monumental: No ho vaig posar perquè més que "fer d'arquitecte" feia de dissenyador i no havia desenvolupat aquest capítol (bé, de fet ho podria fer, perquè recentment he descobert dos mobles dissenyats per ell, cosa que és poc coneguda). Ara bé, seguint el teu suggeriment i en coherència amb l'artícle de Gaudí que sí que ho té, he afegit aquesta info dins del llistat d'obres. Tema Juyol: De moment no ho afegeixo perquè per a ser honest hauria de fer un capítol de "col·laboradors", tot i que en faré referència a alguna de les obres que hi va participar. Gràcies també pels petits retocs que has aportat a l'article. --amador (disc.) 20:48, 26 ago 2010 (CEST)
Perfecte, una última cosa :p De totes les obres hi ha una petita descripció excepte en un cas: la "Casa Puig i Cadafalch" del carrer provença de Barcelona. Estaria bé posar-hi tant sols una frase. He buscat per internet i he trobat això: [1] i [2]. Ho volia afegir però no estic segur de la fiabilitat de les fons. Creus que és coherent el que diuen?--SchizoDelight (discussió) 01:04, 27 ago 2010 (CEST)
M'he decantat per la guia de la ruta Puig i Cadafalch i, pel mateix preu, he ampliat la casa de les punxes. Salut !.--amador (disc.) 06:20, 27 ago 2010 (CEST)