Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Llista d'amfibis i rèptils de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Existeix la possibilitat de diversificar una mica més la bibliografia i referències? Ho dic perquè tal i com està ara, no podria considerar-se un abús de la reproducció d'un llibre? --Xavi Dengra (MISSATGES) 16:09, 6 abr 2015 (CEST)

Hi ha moltes referències en l'atles però la realitat es que no he copiat textos perquè es pugui considerar abús de reproducció. He agafat altres imatges que donen la mateix informació. Es pot diversificar, però està tret d'un llibre subvencionat pel ministeri de medi ambient, és una font molt fiable.--Mbosch (会話) 16:37, 6 abr 2015 (CEST)

Hola! Estic d'acord amb la petició del @Xavier Dengra:, un article bo o de qualitat no es pot basar quasi totalment en una sola referència. D'altra banda, els noms de tàxons d'animals per sobre del nivell de gènere no van en cursiva, només el gènere, l'espècie i tàxons inferiors.—Leptictidium (digui, digui) 16:49, 12 abr 2015 (CEST)

He afegit links de la UICN.--Mbosch (会話) 23:09, 12 abr 2015 (CEST)

Hàbitats

En algunes descripcions es comenten també aspectes de l'hàbitat. Opino que seria útil afegir una frase sobre el seu hàbitat a totes les espècies, homogeneïtzar-ne una mica el contingut i canviar el títol de "descripció" per algun altre més adient.

Seria com tornar a fer l'article, passo. Per més informació es clica a l'article de l'animal.--Mbosch (会話) 22:16, 20 abr 2015 (CEST)

Tàxons en llatí

Hi ha qualque motiu que se m'escapi per posar els noms dels tàxons en llatí i no en català? Salamandridae vs. Salamàndrids, etc. Pau Cabot · Discussió 20:57, 24 abr 2015 (CEST)

Fora de la wiki és indistintiu. Si hi ha cap norma aquí que digui que ha de ser en català ho desconeixia. Igualment, ja ho he editat.--Mbosch (会話) 11:13, 25 abr 2015 (CEST)

Àmbit

Estaria bé explicitar a la introducció de l'article si ens la llista es refereix a Catalunya o a Principat de Catalunya. Supòs que es deu referir a la Catalunya espanyola, però estaria bé dir-ho explícitament. Amb un enllaç intern potser bastaria... Pau Cabot · Discussió 19:39, 2 maig 2015 (CEST)