Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Muixeranga

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que tot està perfecte.--Pepetps (Podem discutir-ho) 15:09, 15 des 2005 (UTC)

Jo trobo que és massa curt i que encara hi falta un pèl més d'informació per ser un article de qualitat. A més, fins fa ben poc encara s'estava editant, no crec que mereixi ser considerat un article estable encara, ha de passar més temps per poder apreciar-ho. Gangleri2001

Llargada

L'article em sembla molt bo, però el trobo una mica curt... Tanmateix, poques vegades es pot veure un article d'aquesta mida sense un enllaç vermell. Enhorabona!--Xtv (que dius que què?) 00:07, 1 mai 2006 (UTC)

La part pel tot

Aquest article no s'hauria de dir Muixeranga, caldria ser anomenat Muixeranga d'Algemesí i patir molts retocs perquè fora precís. Perquè ho pugueu entendre els que no sou muixerangues faré un paral·lelisme amb els castellers i els Xiquets de Valls. Imagineu que a l'article colla castellera es donara un descripció dels Xiquets de Valls i a més a més mesclat amb coses de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls.

A Muixeranga hauria de definir que és una muixeranga, la seua història, les muixerangues actuals, etcétera però no entrar a descriure el cas particular de la d'Algemesí. A Muixeranga d'Algemesí s'hauria de definir que va ser aquesta muixeranga històrica que va canviar la seua manera d'estructurar-se per una sèrie de problemes l'any 1974 i que va fer crear-se els Amics de la Muixeranga, els quals van patir una escissió que va crear la Nova Muixeranga d'Algemesí.

És a dir la Nova Muixeranga i els Amcis de la Muixeranga venen de la Muixeranga d'Algemesí, totes dues són les seues hereves. Alhora les muixerangues d'Algemesí són muixerangues, però no són totes les que existeixen ni han existit hi ha documentades un fum més. Això sí, són les més importants.

Per tot això considere que aquest article no té gens de qualitat. S'ha de reestructurar de dalt a baix.