Viquiprojecte:Esmuc/Història de la música dels segles XX i XXI/Pautes d'avaluació

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Prèviament a la redacció de l'article en un article principal caldrà que feu aquests tres passos:

  1. Selecció i fonts documentals. Lliurar a l’aulari (moodle) un document on s'especifiqui quin article s'ha escollit, la motivació per fer-lo i els membres del grup. També s'haurà d'especificar la bibliografia que s'utilitzarà per elaborar-lo. La professora retornarà la proposta i indicarà si és positiva o cal modificar-la. Data límit: 28 de febrer de 2024.
  2. Entrega de l'article. Caldrà tenir a punt l'article per a una primera revisió de la professora. Data límit: 15 d'abril de 2024.
  3. Segona entrega de l’article, si és necessari. S’hauran d’introduir les modificacions indicades per la professora per tal d’ampliar/millorar l’article per a l’avaluació final. Es valorarà positivament la inclusió d'elements multimèdia a l'article. Caldrà introduir les dades bàsiques a wikidata. Data límit: 8 de maig de 2024.

L'avaluació d'aquest treball tindrà en compte els següents ítems, que s'avaluaran amb un 20% cadascun:

  1. Entrega de la proposta d'article i fonts documentals dins del termini. Cal entregar-la a temps. Si no és així, restaré fins a un 10% de la nota final.
  2. Ús, qualitat i quantitat de les fonts documentals (30%). Cal citar un mínim de 3 llibres o 2 articles científics/enciclopèdics especialitzats (tingueu en compte Viquipèdia:Citau les fonts, Viquipèdia:Verificabilitat i sobretot Viquipèdia:Fonts fiables).
  3. Contingut de l'article (30%)
  4. Format wiki (20%). Podeu utilitzar tots aquests recursos: infotaules laterals (vegeu Viquipèdia:Infotaules), ús d'imatges i gràfics (Viquipèdia:Imatges), format de les referències (Viquipèdia:Referències i Obres citades), enllaços interns a altres articles (Viquipèdia:Pàgines òrfenes) o combinació amb la base de dades de Wikidata (Viquipèdia:Enllaços entre viquipèdies)
  5. Redacció i correcció ortogràfica (20%)