Viquiprojecte:Harry Potter

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Objectiu[modifica]

Millorar els articles de Harry Potter, que no n'hi ha molts i els pocs que hi ha són de poca qualitat.

Participants assidus[modifica]

Si les teues contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, si necessitem ajuda en algun aspecte, sabrem quins viquipedistes probablement sabràn ajudar-nos millor.

Abdoncompta

Descripció del Viquiprojecte[modifica]

S'haurien de crear articles per tots els objectes màgics, basant-nos en en:Magical objects in Harry Potter o es:Anexo:Objetos mágicos en Harry Potter, i, si pot ser, dividir-ho en articles principals. Objectiu difícil, però possible: Crear el portal del Harry Potter

Llista d'articles a crear i millorar[modifica]

Extret de la Categoria Harry Potter anglesa.

General[modifica]

Llibres de Harry Potter[modifica]

La majoria de llibres, com veieu, els estic traduint del castellà perquè a part de ser més ràpid que traduir de l'anglès, els articles són correctes i tenen una extensió considerable. Ara bé, no son res comparats amb els de la versió anglesa. --Ula (discussió) 21:37, 1 maig 2008 (CEST)

Traduccions de Harry Potter (en:Harry Potter in translation)[modifica]

Personatges de Harry Potter[modifica]

Molts d'aquests articles contenen molts personatges (per exemple, Família Weasley). Podem seguir l'exemple de la Wiki anglesa i fer-ho d'aquesta manera, o crear articles separats per a cada un dels personatges. De moment, però, com que se segueix l'exemple de l'anglesa, poso les redireccions de personatges que hi han d'haver a cada article-llista en una secció a part. --Ula (discussió) 12:05, 13 abr 2008 (CEST)

Personatges amb article propi[modifica]

Aquests són els personatges que ténen article propi, s'haurien de millorar mirant la wiki anglesa (o traduïnt de l'espanyola en cas que l'article fos molt curt perquè tingués una certa extensió) i posar-hi la plantilla Plantilla:Infotaula personatge Harry Potter.

Personatges sense article propi[modifica]

Són els que estan dins dels següents "articles-llista". Aquí hi poso els articles que s'han de redirigir al costat ("redirigir" en el sentit que s'han de redirigir després d'acabar l'article principal (marcat en negreta) que els ha de contenir).

Hogwarts[modifica]

Videojocs[modifica]

Vista la falta d'articles de videojocs de Harry Potter, creo aquesta branca del Viquiprojecte: Harry Potter que consisteix en la creació d'articles basats en els videojocs de Harry Potter