Harry Potter i les relíquies de la Mort (videojoc)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Harry Potter i les relíquies de la Mort

Basat enHarry Potter i les relíquies de la Mort (Part 1) i Harry Potter i les relíquies de la Mort Modifica el valor a Wikidata
Publicació18 de novembre de l'any 2010 (Part1)
Versions1.0.1 (7 de gener de l'any 2011)
GènereAventures
Descriu l'univers de ficcióunivers de Harry Potter Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaPlayStation Portable, PlayStation 3, Wii, Xbox 360, Nintendo DS, Windows
Modes1-4 jugadors
FormatBlu-Ray (PS3) UMD (PSP)
Dispositiu d'entradacontrolador de videojoc, ratolí i teclat d'ordinador Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Electronic Arts, Warner Bros Games, Bright Light
EditorElectronic Arts Modifica el valor a Wikidata
CompositorJames Hannigan Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorWarner Bros. Interactive Entertainment i Nintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI

Més informació
Lloc webharrypotter.ea.com (anglès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesharry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1 i harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1_ Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt1571403 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Videojoc de Harry Potter Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Harry Potter i les relíquies de la Mort és un videojoc basat en la setena pel·lícula de Harry Potter. El videojoc, com la pel·lícula, està dividit en duesparts. La primera part és posada a la venda al novembre de 2010 i la segona part a juny del 2011.

Argument de la 1a part[modifica]

Carrer Privet i Casa Weasley[modifica]

El videojoc, a diferència dels anteriors videojocs, comença amb l'escena en què Harry Potter ha de fugir de la casa del carrer Privet fins a El Cau, la llar de la família Weasley. A El Cau, l'única escena que es veu és el casament d'en Bill Weasley i la Fleur Delacour. A diferència de la pel·lícula, el testament d'Albus Dumbledore els hi entrega Arthur Weasley.

Després de l'atac a El Cau[modifica]

Després de l'atac a El Cau després de la caiguda del Ministeri de Magia, el trio protagonista fuig cap als carrers de Londres. Allí esbrinaran s'hi hi ha mortífag a prop de la zona i entraran en una pizzeria on seran atacs per dos motífags, un dels quals és el Antonin Dolohov.

Casa dels Black[modifica]

Després de la batalla, van a la casa Black on tindran que derrotar les doris. Seguidament, hauràs de buscar a Kreacher, l'elf domèstic de la família Black, per treure-li informació sobre un horricreu. Ell diu que el va robar en Mundungus Fletcher, i en Harry li diu que el vagui a buscar. Has de revisar la casa black i has d'anar en una habitació on hi ha un demèntor. L'elf domèstic et porta en Mundungus Fletcher, i també ve per ajuda en Dobby, l'elf domèstic de la família Malfoy. Mundungus els hi diu que l'horricreu el té Dolors Umbridge, actualment treballant al Ministeri de Magia.

Entrada al Ministeri de Magia[modifica]

Ron i Hermione han d'investigar com entrar al Ministeri de Magia, mentrestant en Harry ha de fer 3 missions per ajudar els muggles que volen ser eliminats per les forces malvades. Després de completar les missions, Ron i Hermione tornen a la Casa Black. Harry, Ron i Hermione hauran de segrestar 3 persones que treballen al Ministeri de Magia.

Ministeri de Magia[modifica]

Els tres protagonistes entren al Ministeri gràcies a la poció de la mutació. Harry haurà de buscar Umbridge per tot l'edifici per aconseguir l'horcrux. En arribar a la sala del Tribunals del Ministeri de Magia, Harry haurà de derrotar Umbridge i els mortífags. Després, has de fugir del Misteri fugint dels mortífags. Hermione fa que els tres apareguin en un bosc.

Dean Thomas[modifica]

Després d'aparetre en un bosc hauran de seguir en Dean Thomas, que es refugia de les forces malvades. El trio els seguirà fins a saber que passa al món màgic.

Enllaços externs[modifica]