Viquiprojecte Discussió:Ficomic/2015/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Fotos

Moltes felicitats per la renovació d'aquesta iniciativa i moltes gràcies per endavant a tothom que hi participi! c:Category:Barcelona_International_Comic_Fair es troba en un estat força abandonat, i em preguntava si la raó de la manca de fotografies és deguda a que ningú s'hi ha posat o a que hi ha altres limitacions, com permisos dels organitzador, drets d'autor d'imatges de còmics que apareguin a les fotos, o... ? Malauradament no em puc escapar (he mirat el calendari, impossible) però si algú dels que hi anireu pot dur una càmera i fer retrats de dibuixants i ni que sigui l'entrada de la fira...--QuimGil (disc.) 08:41, 27 març 2015 (CET)

Fotos dels guardons

El viquiprojecte demana fer fotos dels guardons. Compte que a Commons han esborrat més d'un cop fotos de trofeus, en considerar que són obres artístiques (escultures) amb drets d'autor.--Pere prlpz (disc.) 23:16, 15 abr 2015 (CEST)

Fotos de comicaires

Què ocorre per als que no estem al Saló però sí tenim fotos d'autors que hi participen?--Coentor (disc.) 20:20, 18 abr 2015 (CEST)

Les fotos antigues no poden entrar al concurs. Aquesta viquimarató està centrada en el Saló d'enguany. Però de totes maneres, com a viquipestida que ets et suggereixo que les carregis igualment a Commons, només faltaria ;-) --F3RaN (disc.) 21:16, 18 abr 2015 (CEST)

Nous articles

Hi ha cap llista apart de la de la pàgina principal d'on es puguin crear articles? Hi ha gent que està fent altres articles i la gran majoria dels que queden quereixen d'interès.--Mbosch (会話) 14:33, 19 abr 2015 (CEST)

La viquimarató s'ha organitzat en motiu del El 33è Saló Internacional del Còmic de Barcelona i com a prioritat he fet una llista amb els articles que hi són més relacionats. No obstant, la viquimarató s'ha deixat oberta a qualsevol article relacionat amb l'àmbit del còmic. M'imagino que els participants no es concentren en els articles de la llista perquè la majoria no existeixen en altres wikis i són de més difícil elaboració. És més fàcil traduir. Et recomano les següents pàgines com a font d'inspiració:

--F3RaN (disc.) 15:28, 19 abr 2015 (CEST)

Gracies, Viquiprojecte:Ficomic

Com a lector de còmics volia donar les gràcies a tots aquells que heu fet possible aquest Viquiprojecte:Ficomic, i a tots el qui hi heu participat creant articles. Gràcies.--JordiE (disc.) 16:52, 21 abr 2015 (CEST)

Portal de còmics

A tots aquells interessats en el còmic, o disposats a ampliar els articles relacionats deixo un parell d'enllaços, Portal: Còmics i Articles de Còmic Pendents.--JordiE (disc.) 16:52, 21 abr 2015 (CEST)