Viquiprojecte Discussió:Miró/Miró essencial/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Esporgant la plantilla

Avui he estat parlant amb l'equip de conservació de la Fundació i m'han fet algunes indicacions per anar esporgant la plantilla. Les detallo aquí i aniré fent modificacions a la plantilla reformulada:

  • Escultura: incloure obres que cobreixin tota la seva producció escultòrica. Començar per les construccions (anys 30), enllaçar amb els objectes (1932) i les obres d'aquesta mena fins l'època bèl·lica. Continuar amb l'obra modelada (foneria Gimeno), per després tractar els objectes dels anys 60-70 (Parellada) i acabar amb l'escultura pública o monumental.
  • Ceràmica: descartar les plaques. Començar amb els objectes ceràmics (no gerros, sinó figurins), enllaçar amb els caps, els ensamblatges, els cat. 90, 95 i finalment l'obra mural.
  • Obra tèxtil: diferenciar sobreteixims de tapissos.
  • Amics i col·laboradors: Picasso? Fonedors?

--ESM (disc.) 15:59, 21 nov 2013 (CET)

Ahir em vaig tornar a reunir amb la cap de conservació per rematar els continguts de la plantilla, i en un principi des de la Fundació ja donen el vist-i-plau. Ara faig les modificacions que vam acordar, tota observació serà benvinguda. --ESM (disc.) 09:53, 29 nov 2013 (CET)

Comentaris moguts de la taverna

Estimats, un cop revisats els catàlegs i catàlegs raonats de l'obra de Joan Miró i d'haver-ho consensuat amb l'equip de conservació de la Fundació Joan Miró, em plau anunciar que el replanteig de la plantilla:Miró ja està acabat. Deixo la proposta de la nova plantilla a les vostres mans per si hi voleu fer una ullada i dir-hi la vostra (hi ha text ocult, sobretot números de catàleg i alguna indicació). És molt densa, però crec que tant l'artista com el projecte s'ho valen. D'aquí un temps prudencial, si us sembla bé, canviaria el codi de la plantilla. Gràcies! --ESM (disc.) 12:03, 29 nov 2013 (CET)

La trobo exageradament gran (ocupa més d'una pantalla en la majoria d'ordinadors), en alguns articles mironians pot ser més gran que l'article en sí. Es podria fer una selecció o intentar alguna solució més compacta? A "espais mironians", per exemple, calen les sales en la plantilla? si no fos així es podria posar en una sola línia. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 12:20, 29 nov 2013 (CET)
Jo també la trob molt gran. S'hauria d'usar state=collapsed. Pau Cabot · Discussió 12:35, 29 nov 2013 (CET)
Una possible solució a aquest punt es aplicar quelcom de l'estil que s'aplica a {{Presidents de la Generalitat}}, on es pot mostrar desplegat sols un tros de la plantilla i la resta és manté amagat.--Mafoso (Mani'm?) 13:31, 29 nov 2013 (CET)
Sí, sembla una bona solució. Crec que això va més enllà de Miró, la "Operació GLAM" és una oportunitat a aprofitar per definir un model que es podria aplicar a altres artistes equivalents. Per això cal trobar un bon model. La via dels presidents permet no perdre informació i alhora no tenir una plantilla que sembli gegant. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 15:35, 29 nov 2013 (CET)
He intentat fer això que comenteu, però no controlo gaire el codi i, per bé que he aconseguit crear la plantilla amb grups plegables (és la última de la pàgina, no feu cas de les anteriors), estèticament em sembla molt millorable. Com la veieu, ara? Algú sap què he de modificar per a que els continguts dels desplegables (quan no hi ha subgrups) quedin aliniats a l'esquerra? Gràcies! --ESM (disc.) 16:11, 2 des 2013 (CET)
queda molt xulo. Fins i tot podria deixar-se desplegada la obra pictòrica i plegada la resta. Lo d'aliniar a l'esquerra hauria de ser text-align:left però m'hi he estat barallant i tampoc ho he aconseguit, fins i tot posant un nou subgroup dins les que no tenen columnes no em funciona. Intentaré seguir-m'ho mirant en un altre moment, però si algú ja es coneix la plantilla potser ens ho pot resoldre. (ara que centrat tampoc queda malament :-) -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 16:40, 2 des 2013 (CET)