Viquipèdia Discussió:Administradors

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Renda per Càpita (discussiócontribucions)

Hola Pau Cabot.


Sóc Núria Boltà Vilaró. Gràcies a la Viquipèdia he sabut coses del meu avi, Felip Vilaró Carbonell, que desconeixia. Darrerament, un usuari, amb bona fe, ha modificat, ampliant-la, la pàgina de la biografía del meu avi. A mi ja m'està bé però he vist que tot està pendent de verificar així com objeccions a l'estil emprat. Ja em semblen pertinents les teves intervencions però podríes eliminar els paràgrafs on hi ha el problema, de tal manera que quan s'obre la pàgina de Felip Vilaró no hi surtin tots aquells comentaris inicials que treuen credibilitat a la seva figura? És a dir, eliminar els redactats subjectius i deixar la pàgina com definitiva. Gràcies per endavant!

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon vespre. Aquest article té un bon problema: que no cita les fonts del que diu. El millor que pots fer és millorar l'article tu mateixa, sempre tenint en compte que tot el que hi ha s'ha d'agafar amb pinces fins que no es pugui verificar. També pots intentar parlar amb l'usuari, HANDELSGOLD.

Renda per Càpita (discussiócontribucions)

Ho intentaré.

Resposta a «Pau Cabot»
Magda Planelles (discussiócontribucions)

Per què dius que si penso que és un error et deixi un missatge quant ja te n'he deixat un munt? Em sembla una resposta embolcallada d'un cert cinisme però venint de tu, és impossible, no ?

Resposta a «Escola Súnion»
Xtv (discussiócontribucions)
Resposta a «Nombre d'administradors»
Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Tema de les baixes dels administradors»
Lib2know (discussiócontribucions)

Quan era la ultima elecció d'administradors i quan estarà la propera?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Les eleccions d'administrador no tenen data. La propera serà quan algú cregui que falten més administradors i vulgui presentar-s'hi. La darrera vegada que va passar va ser a principis del 2013.

Lib2know (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, perquè no puc trobar, pots donar enllaces?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Categoria:Candidatures d'administradors. No tenim els arxius especialment ben posats, però les darreres són les d'en Flamenc, l'Arnaugir i en Panotxa, que estan en pàgines separades dins de la categoria.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Eleccions»
Cap més tema anterior