Quilòmetre 666: Desviament a l'infern

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Wrong Turn)
Infotaula de pel·lículaQuilòmetre 666: Desviament a l'infern
Wrong Turn
Fitxa
DireccióRob Schmidt Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióStan Winston, Brian Gilbert, Erik Feig i Robert Kulzer Modifica el valor a Wikidata
GuióAlan B. McElroy
MúsicaElia Cmiral
FotografiaJohn S. Bartley
MuntatgeMichael Ross Modifica el valor a Wikidata
ProductoraRegency Enterprises
Constantin Film
Summit Entertainment
Distribuïdor20th Century Studios i Netflix Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena30 de maig de 2003
Durada84 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
RodatgeToronto i Hamilton Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema de terror, slasher, cinema per a adolescents, thriller i cinema gore Modifica el valor a Wikidata
Qualificació MPAAR Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióApalatxes Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0295700 Filmaffinity: 248733 Allocine: 47281 Rottentomatoes: m/wrong_turn Letterboxd: wrong-turn Mojo: wrongturn Allmovie: v283386 TCM: 446360 Metacritic: movie/wrong-turn TV.com: movies/wrong-turn AFI: 62953 TMDB.org: 9902 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Wrong Turn Modifica el valor a Wikidata
← cap valor Modifica el valor a Wikidata

Quilòmetre 666: Desviament a l'infern (també coneguda com a km 666 i de títol original Wrong Turn) és una pel·lícula estatunidenca de 2003 i és la primera pel·lícula de la sèrie Quilòmetre 666 que ja compta amb tres pel·lícules.

Argument[modifica]

Chris té una entrevista de feina a la ciurtat de Raleigh, Carolina del Nord, EUA, al cap de tres hores i sembla que arribarà a temps, fins que un accident produït a l'autopista li talla el pas, pel que decideix aventurar per una petita carretera de terra que sembla una drecera. A poca distància, Jessie, la seva amiga Carly el nuvi d'aquesta, Scott, Evan, i la seva nòvia Francine, estan aturats al mig de la carretera, tractant de trobar una forma de prosseguir el seu viatge després que una punxada els deixés tirats en el més profund del bosc. Chris avança per la polsosa i tortuosa carretera secundària quan en prendre un revolt perd el control del cotxe i envesteix per darrere el cotxe d'aquests. Per sort, ningú resulta greument ferit pel xoc. En qualsevol cas, l'orgull dels afectats és el que s'ha endut la pitjor part, i l'ambient s'escalfa. Chris es disculpa i Jessie actua d'apaivagadora en descobrir un filferro de pues interceptant la carretera. Segons sembla, les punxades es deuen a algun tipus de broma. Els joves decideixen organitzar-se per anar a la recerca d'un telèfon. Evan i Francine es queden amb els cotxes mentre els altres quatre continuen carretera endavant.

La teoria del bromista perd força quan el quartet s'endinsa al bosc i descobreix una cabana plena d'armes de caça i horribles trofeus. Ara ja no hi ha cap dubte que aquell, o allò, que habita a la cabana és qui ha estès la trampa amb el filferro de pues. El que no saben és que Evan i Francine ja han estat assassinats i trossejats sense pietat. Amenaçats per una destinació incerta i possiblement espantós, hi ha alguna cosa del que els quatre joves estan segurs: mai més tornaran a sortir d'excursió.

Repartiment[modifica]

Enllaços externs[modifica]