Ana María Blázquez Morilla

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAna María Blázquez Morilla
Biografia
NaixementValència Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciógeògrafa Modifica el valor a Wikidata

Ana María Blázquez Morilla (València) és una doctora[1] en Geografia Física valenciana, graduada per la Universitat de València. És professora del Grau de Ciències del Mar de la Universitat Catòlica de València des de 2008, on imparteix assignatures com a Sistemes d'Informació Geogràfica, Geomorfologia litoral, Sedimentologia, Espais Protegits, Planificació i Gestió del litoral, etc. En l'actualitat és Secretària del Departament de Ciències Aplicades i Tecnològiques de la Facultat de Ciències Experimentals. Des de fa alguns anys imparteix també docència en la Facultat de Psicologia, Magisteri i Ciències de l'Educació, on s'encarrega d'assignatures relacionades amb la didàctica de les Ciències Naturals, així com en diversos Màsters Universitaris.

Durant 6 anys va treballar en una consultoria com a directora del Departament de Medi ambient, desenvolupant informes tècnics d'Estudi d'Impacte Ambiental, Estudis d'Integració Paisatgística, Partions de Domini Públic de la Zona Marítim Terrestre i altres projectes lligats al medi costaner.

És Investigadora Principal d'un Grup de Recerca en la UCV denominat “Geomorfologia costanera i factor antròpic: Anàlisi multiescalar” dedicat especialment a estudis paleoambientals i mediambientals.[2] Té més de 70 aportacions científiques publicades en revistes d'índole nacional i internacional (JCR). Ha dirigit diverses tesis doctorals a la Universitat de València i ha dirigit més d'una dotzena de Treballs de recerca[3] i ha participat en diversos projectes de recerca com a Investigadora Principal.

Referències[modifica]

  1. «L'Albufera d'Elx: Evolución cuaternaria y reconstrucción paleoambiental a partir del estudio de los foraminíferos fósiles.» (en castellano). Tdx.cat, 2001. [Consulta: Març 2016].
  2. «Página web del grupo de investigación» (en castellano). Arxivat de l'original el 2016-04-04. [Consulta: 3 març 2016].
  3. «Publications by Ana María Blázquez Morilla» (en anglès). Research Gate. [Consulta: 5 març 2016].