Associació Mèdica Argentina

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAssociació Mèdica Argentina

Seu a l'avinguda Santa Fe.
Dades
Tipusassociació voluntària Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicaassociació voluntària Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1891

Lloc webama-med.org.ar… Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Map

L'Associació Mèdica Argentina (abreujat AMA) (en espanyol: Asociación Médica Argentina) és una organització científica, sense finalitats de lucre, que agrupa a metges en la República Argentina, la seu de la qual està en Buenos Aires i amb delegacions a l'interior del país. Els seus objectius fonamentals són l'especialització, el perfeccionament i l'actualització professional.

Característiques generals[modifica]

Es va crear en 1891 com a societat científica per a promoure la ciència mèdica i millorar la salut i el benestar social.

En la seua seu es realitzen sessions científiques per a difondre la informació, els avanços i els diferents aspectes de la medicina.

Està composta per seccions i/o filials que representen diferents especialitats i subespecialitats mèdiques. El seu nombre és cada vegada major, en raó de la complexitat que la ciència mèdica adquireix dia a dia.

Constitueix un centre d'ensenyament de diferents especialitats i desenvolupa múltiples activitats (congressos, jornades, cursos, seminaris, ateneus, conferències, etc.) en les àrees d'educació mèdica contínua i de postgrau.

Els membres de l'AMA[1] requereixen ser mèdics amb una conducta, honestedat i moralitat pròpia de la professió.

Referències[modifica]