Back To Back

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaBack To Back
Fitxa
DireccióJohn Kincade
Protagonistes
Bill Paxton
Todd Field
Apollonia Kotero
Luke Askew
Ben Johnson
Director artísticDon Day
ProduccióRoger Corman
Mark Ezralow
Brad Krevoy
Steven Stabler
GuióGeorge Frances Skrow
MúsicaRick Cox
FotografiaJames L. Carter
MuntatgePeter Maris
Kevin Michaels
VestuariGini Kramer
ProductoraMotion Picture Corporation of America (MPCA)
DistribuïdorConcorde Pictures
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena1990
Durada95 minuts
Idioma originalanglès
Descripció
GènereDrama, acció

IMDB: tt0099086 Filmaffinity: 961115 Allocine: 30926 Rottentomatoes: m/back_to_back Letterboxd: back-to-back-1989 Allmovie: v3660 TMDB.org: 222326 Modifica el valor a Wikidata

Back to Back és una pel·lícula d'acció estatunidenca dirigida per John Kincade el 1989.

Argument[modifica]

A les altes muntanyes Superstition d'Arizona, una partida de diners del banc robat estava amagat des de la dècada de 1960. L'advocat de Los Angeles Bill Paxton, pare del guarda de seguretat (David Michael-Standing) que va ser responsable del robatori i l'únic supervivent quan el seu vehicle blindat va caure en una emboscada cerca testimonis per tal de netejar el nom del seu pare. Treballant a partir de les notes del seu difunt pare, Paxton i el seu germà Todd Field -deficient mental- intenten reconstruir el delicte i recuperar el botí. Expressant una fascinació desmesurada pels esforços de Paxton hi ha la misteriosa autostopista Apollonia Kotero, així com xèrif local Luke Askew, el germà del qual va ser assassinat durant el robatori.

Moltes veritats ocultes i foscos secrets emergeixen enfrontament final amb sang a les muntanyes. Totes les proves indiquen que el director John Kincade pretenia amb Back to Back fer un homenatge al cineasta Sam Peckinpah, com ho demostra la presència de Ben Johnson en un paper principal.

Repartiment[modifica]