Can Timbales

Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Can Timbales
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXX Inici
Característiques
Estil arquitectònicEclecticisme
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaVilassar de Mar (Maresme) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióCarrer Camí Ral, 44. Vilassar de Mar (Maresme)
Map
 41° 30′ 14″ N, 2° 23′ 45″ E / 41.50377°N,2.39583°E / 41.50377; 2.39583
Bé integrant del patrimoni cultural català
Id. IPAC9326 Modifica el valor a Wikidata

Can Timbales és un edifici del municipi de Vilassar de Mar (Maresme) que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És un edifici civil aïllat per les quatre façanes. Consta d'una planta baixa, un pis i un terrat transitable tancat per baranes de pedra.[1] Des del carrer s'accedeix directament al pis de l'edifici a través d'una petita escala, de manera que els baixos queden semi-soterrats. En el conjunt destaquen especialment els elements de la façana, la porta principal i dos petits balcons, així com els esgrafiats que decoren el cos central i el coronen en la part superior, juntament amb una antefixa de tipus ornamental. La cornisa de l'edifici presenta un voladís bastant pronunciat i està suportada per mènsules, a la part inferior hi ha una sanefa decorada amb esgrafiats. Hi ha un petit pati frontal per sota el nivell del carrer i un jardí lateral amb una marquesina adossada al mur.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Can Timbales
  1. 1,0 1,1 «Can Timbales». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 19 març 2015].