Vés al contingut

Categoria Discussió:Compostos policíclics

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Canvi de nom[modifica]

Hola Jmarchn. Dues coses:

  1. Per reanomenar categories, tenim un procés que almanco dura una setmana i que es fa usant {{Movent}} i {{Moure}}, per si hi ha qualque objecció al reanomenament. Pots veure els reanomenaments pendents a Categoria:Propostes de categories per moure Categoria:Categories per moure.
  2. En aquest cas en concret, quin és el motiu d'aquest reanomenament? No tots els compostos policíclics són aromàtics, que jo sàpiga.

Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:27, 9 maig 2023 (CEST)[respon]

Hola Paucabot:
  1. Ho he fet per analogisme a la Viquipèdia anglesa. Només sé de bioquímica poc més de quan anava l'institut, i d'això fa molts anys.
  2. Ahir vaig aprofitar (ja que estic de baixa) per afegir 9 categories més i posar-hi articles i categories a dins. Com bé saps (almenys al "meu territori") no hi ha gaire ningú que ho faci. A sobre hi ha qui elimina categories (tot i l'advertiment) perquè no tenen les 5 categories/articles preceptius dins de la categoria (norma, que com saps, estic en desacord).
  3. Ordenar categories i articles en categories no és una cosa fàcil (hi va en contra de facilitar-ho la norma dels 5), i per això està tot com està.
  4. No sabia que s'hagués de fer aquest procés, per una cosa menor.
--Jordi March N. (disc.) 07:37, 10 maig 2023 (CEST)[respon]
@Jmarchn: La idea és que s'ha de seguir el procés perquè el que a tu et pot semblar una cosa menor, a un altre usuari pot no semblar-li. Sobretot s'ha d'anar alerta quan hi ha categories que duen el nom des de fa temps i ningú no hi ha vist res gaire evident. Potser se'ns escapa qualque cosa que un altre pot haver vist. En tot cas, posposar el procés de reanomenament una setmana no és gaire molèstia si donam l'oportunitat als altres a opinar del canvi.
Respecte del canvi concret, diria que les dues formes són igual de vàlides. El mot orgànics se sobreentenia. No sé si és més apropiat amb l'afegit o no, però el que és segur és que hauríem de mirar de ser coherents aquí (i no tant amb :en). És a dir, ara tenim Categoria:Compostos orgànics policíclics però Categoria:Compostos heterocíclics, Categoria:Compostos cíclics, Categoria:Compostos tricíclics i Categoria:Compostos tetracíclics.Pau Cabot · Discussió 10:02, 13 maig 2023 (CEST)[respon]
Pensa que aquí estàs a la intersecció del teu territori amb el meu ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 10:02, 13 maig 2023 (CEST)[respon]
Si no hi ha inconvenient, idò, revertiré el canvi. Pau Cabot · Discussió 19:40, 16 maig 2023 (CEST)[respon]
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 07:57, 27 maig 2023 (CEST)[respon]