Categoria Discussió:Socialistes catalans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Posant la categoria "PSC" i altres partits socialistes com a subcategoria d'aquesta s'aconseguiria reduir el contingut i classificar-lo més a fons. Així aquí només quedarien els socialistes sense partit com l'Ildefons Cerdà. Nihonjin 11:20, 20 ag 2006 (UTC)

Ja ho tinc fet. Ara, on hi havia dues categories només n'hi ha una que a més és més precisa. Nihonjin 06:57, 21 ag 2006 (UTC)

Des de quan el JSC és un socialista català? No es pot incloure dins una categoria exclusiva per a biografies de persones una categoria genèrica com és PSC. És incorrecte i imprecís. El que es pot crear és una categoria específica per a militants del PSC i després incorporar-la dins ambdues categories.

Vilallonga · (digui digui) 07:55, 21 ag 2006 (UTC)

Si has trobat al mateix temps el problema i la solució en comptes de fer els canvis que estàs fent no hauries de crear la categoria "militants del PSC"? Nihonjin 07:57, 21 ag 2006 (UTC)

El problema és que hi ha alguns dels qui són dins "PSC" i "ICV" que no són militants segur. De moment, fins que no se'ns acudeixi alguna cosa més precisa, em sembla que això pot passar, encara que es produeixi una redundància...

Vilallonga · (digui digui) 07:59, 21 ag 2006 (UTC)

Doncs si no són militants s'hauria d'eliminar i posar Categoria:Diputats o la que calgui, o el que s'estarà fent és confondre la gent. A mi, per exemple. Nihonjin 08:01, 21 ag 2006 (UTC)

Per exemple, tinc els meus dubtes que la Marta Mata fos militant. Simpatitzant, sí. És per això que la categoria PSC ajuda. Una alternativa podria ser "gent del PSC". Vilallonga · (digui digui) 08:14, 21 ag 2006 (UTC)
No crec correcte classificar a la gent segons el partir que votaven. S'hauria de posar només als militants. I els casos de no militants amb relacions amb un partit s'hauria d'explicar en el redactat quines són exactament les relacions que va tenir amb el partit. Nihonjin 20:43, 4 set 2006 (UTC)
No sé si el silenci és conformitat o que no s'ha vist el comentari, però si n'hi ha molt més crearé les categories de militants. Nihonjin 10:34, 9 set 2006 (UTC)
Estic de vacances. Torno el 23. Aleshores ho discutim. No estic d'acord a crear una categoria de militants, és massa restrictiu. Vilallonga · (digui digui) 10:44, 9 set 2006 (UTC)
Jo no estic d'acord en què haguem de posar la gent segons el partit en què han votat o creguem que han votat. Em sembla absurd. Si tenen afinitat per algun partit en concret es pot escriure clarament en el text. Crec que fins i tot quedaria més clar així quina és la relació amb el partit per què ara se sobreentèn que tothom que és a la categoria PSC és militant, i el mateix passaria amb "gent del PSC". Nihonjin 10:52, 9 set 2006 (UTC)
Aquesta és una categoria per ideologia no pas per militància. Hi ha gent dins socialistes francesos o alemanys que no hi tindria cabuda. Cal obviar les militàncies, de moment. Podem posposar aquesta discussió per d'aquí 15 dies, bé que havia estat apagada durant gairebé 15 dies! Vilallonga · (digui digui) 20:16, 9 set 2006 (UTC)
No veig inconvenient en posar la categoria "socialistes catalans" directament a la gent que no sigui de cap partit i la resta amb el partit de la seva militància. No es contradiu amb cap dels dos. Evolució 20:19, 9 set 2006 (UTC)