Charles Ng

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaCharles Ng

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement24 desembre 1960 Modifica el valor a Wikidata (63 anys)
Hong Kong britànic (Regne Unit) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Altres nomsMike Kimoto Modifica el valor a Wikidata
FormacióSt. Joseph's College (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióassassí en sèrie Modifica el valor a Wikidata
Carrera militar
Branca militarCos de Marines dels Estats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
ConflicteGuerra del Vietnam Modifica el valor a Wikidata
Altres
Condemnat perfurt
assassinat (1999) Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm1373983 Modifica el valor a Wikidata

Charles Chi-Tat Ng (en xinès tradicional, 吳志 達; en xinès simplificat, 吴志 达; pinyin, Wú Zhìdá, nascut el 24 de desembre de 1960 a Hong Kong) és un assassí en sèrie d'origen hongkonguès que va actuar als Estats Units entre 1984 i 1985. Les autoritats creuen que Ng i el seu còmplice Leonard Lake van assassinar un mínim de 11 víctimes en la cabana que Lake posseïa al Comtat de Calaveras, Califòrnia fins que Lake va ser arrestat i es va veure obligat a suïcidar-se ingerint cianur.

Ng va ser acusat de dotze càrrecs d'assassinat en primer grau. Després d'un canvi de seu al Comtat d'Orange, va iniciar una sèrie perllongada de moviments previs al judici. Ell va demandar a l'estat per la seva detenció temporal a la presó de Folsom, on va ser atrapat amagant mapes, identificacions falses i altres elements d'escapament, i va presentar una demanda contra quatre dels jutges assignats al seu cas. Va presentar una llarga sèrie de queixes sobre la força de les seves ulleres, la temperatura del seu menjar i el seu dret a practicar origami a la seva cel·la de la presó. Ng va passar per un total de 10 advocats, alguns dels quals van acabar defensant per segona vegada. També va presentar una negligenciademanda contra diversos dels advocats, citant representació incompetent.[1][2]

Referències[modifica]

  1. writer, Charles Montaldo Charles Montaldo is a; Enforcement, Former Licensed Private Detective Who Worked with Law; Crime, Insurance Firms Investigating. «Serial Killer Charles Ng - A Master of Legal Manipulation» (en anglès). [Consulta: 29 setembre 2019].
  2. País, Ediciones El «Detenido en Canadá Charles Ng, supuesto implicado en 25 asesinatos sádicos» (en castellà). El País [Madrid], 08-07-1985. ISSN: 1134-6582.