Chess.com

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióChess.com
Dades
Tipuslloc web de joc d'escacs en línia
servei de xarxa social
organització
lloc web de notícies Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2005
Governança corporativa
Propietat deChess.com Modifica el valor a Wikidata

Lloc webchess.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: chess Twitter (X): chesscom Instagram: wwwchesscom Youtube: UC5kS0l76kC0xOzMPtOmSFGw Modifica el valor a Wikidata

Chess.com és un servidor d'escacs a Internet, un lloc web de notícies i un lloc web de xarxes socials.[1] El lloc té un model freemium en què algunes funcions estan disponibles de forma gratuïta i d'altres estan disponibles per a comptes amb subscripcions. Els escacs en línia en directe es poden jugar contra altres usuaris bé diàriament, o en modalitat ràpida, blitz o bala, amb una sèrie de variacions dels escacs també disponibles. També s'ofereix jugar a escacs contra un motor d'escacs, anàlisis per ordinador, puzles d'escacs i altres recursos didàctics.

Una de les plataformes d'escacs més grans del món,[2] va assolir la fita dels 100 milions d'usuaris el 16 de desembre de 2022. Chess.com ha allotjat tornejos en línia com ara el Titled Tuesdays, la PRO Chess League, els Speed Chess Championships, PogChamps, Olimpíades d'escacs en línia i esdeveniments ordinador contra ordinador.

Referències[modifica]

  1. «Chess.com: A Social Networking Site For...Well You Can Probably Guess». TechCrunch, 08-07-2007 [Consulta: 30 novembre 2013].
  2. Waldstein, David «Think Cheating in Baseball Is Bad? Try Chess» (en anglès). The New York Times, 15-03-2020 [Consulta: 22 desembre 2021].

Enllaços externs[modifica]