Discussió:Arsenal i polvorí de l'Aeròdrom de Sabadell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Comentari inicial traslladat de la meva discussió. --V.Riullop (parlem-ne) 11:13, 13 abr 2013 (CEST)[respon]

El títol d'aquest article no és correcte, hauria de ser Arsenal i polvorí de l'aeròdrom de Sabadell, la informació de Pat.mapa i l'Ajuntament estan desactualitzades. Fins fa poc temps sempre s'havia cregut que aquesta construcció era un refugi antiaeri, però després de les investigacions dutes a terme en aquests últims anys pel Museu d'Història de Sabadell s'ha pogut determinar que aquesta construcció no va ser mai un refugi antiaeri sinó un arsenal i polvorí. Aquesta informació es pot consultar a l'opuscle L'arsenal i polvorí de l'Aeroport de Sabadell (aquest llibret es pot adquirir de forma gratuïta al mateix museu).

La Xarxa d'Espais de Memòria del Memorial Democràtic, va colocar el 2010 un panell informatiu amb aquest nou nom al costat de l'arsenal. Vegeu aquí.

També es pot veure un vídeo de l'arsenal a Youtube, amb un text descriptiu sota explicant la confusió amb el refugi antiaeri. Vegeu aquí.

Pel que fa al nombre de refugis, són 9 més l'arsenal, dels quals només es conserva el número 10, i es troba situat dins de l'aeroport, sota l'escola de vol Speed ​​Fly. Vegeu aquí (La informació d'aquest article està desactualitzada). --Vetranio (disc.) 01:40, 13 abr 2013 (CEST)[respon]

Ha estat creat amb el contingut de patmapa aprofitant que és lliure. Tu mateix, es pot refer aprofitant alguna cosa i reanomenant? --V.Riullop (parlem-ne) 11:13, 13 abr 2013 (CEST)[respon]
¿Com es canvia el títol de l'article? --Vetranio (disc.) 04:35, 15 abr 2013 (CEST)[respon]
Fet. Ho tens explicat a Ajuda:Reanomenar una pàgina. --V.Riullop (parlem-ne) 08:18, 15 abr 2013 (CEST)[respon]