Discussió:Bárbara Goenaga Bilbao

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bárbara, Barbara o Bàrbara? Vaig crear l'entrada amb el nom de Barbara i l'heu canviada a Bárbara. Val a dir que jo vaig escriure'l sense accents com en basc i ara està en espanyol. Per saber com l'escriu ella he entrat al seu web oficial i, si bé el seu nom amb prou feines apareix, en un parell de llocs l'he trobat escrit sense accent també en castellà i minúscules. (disc.)

L'he canviada amb l'accent perquè m'ha semblat estrany. Ara veig que a l'èuscara no usen accents. Suposo que es podria denominar sense accent si hi ha fonts acreditades que ho avalin. En principi no hi ha d'haver cap problema per canviar-ho si és acreditat. --Bestiasonica (disc.) 02:02, 25 set 2009 (CEST)[respon]

--JoCat 08:24, 25 set 2009 (CEST) Em sembla difícil demostrar res. A la wiki basca diuen que és una actriu basca i escriuen el nom sense accent, a l'edició espanyola diuen que és una actriu espanyola i l'escriuen amb accent. Com que en algun cartell de pel·lícula he trobat el nom accentuat, finalment jo també trobo correcte deixar-lo com està. Salutacions i disculpes!