Discussió:Baix Aragó - Casp

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A l'encapçalament de la taula hi diu "Ribagorça" i hauria de dir-hi "Baix Aragó-Casp". Com es pot accedir a la taula per rectificar-la? No hi ha manera de trobar-la! Fa estona que m'hi trenco les banyes i res de res... Enric 16:39, 2 febr 2007 (CET)

Ho he arreglat fa una estona, però per trobar-la el que has de fer és:
  • Editar la pàgina. A sota de tot (més avall que la finestra d'edició) hi ha la llista amb totes les plantilles que fa servir la pàgina.
  • La taula de la comarca es diu Plantilla:Taula:Baix Aragó-Casp. Clicant-hi hi vas i la pots editar com qualsevol article (en el meu cas, mirant de no espantllar una pila de codis que hi ha i que no sé com funcionen, i de tocar només el text).
--Pere prlpz 16:45, 2 febr 2007 (CET)
Renoi, quina rapidesa! Mentre escrivia aquest comentari ja has fet el canvi heheheh. Ja sé per què no trobava la taula. Em faltava afegir-hi "Plantilla:" al començament... cada dia se n'aprèn una mica més. Ah, i quan jo estava escrivint això has posat aquest nou comentar-hi i m'ho has tornat a aixafar. Sembla que ens estiguem trepitjant els talons ;-) Enric 16:48, 2 febr 2007 (CET)
Reconec que tinc el mal vici de mirar-me els primers articles que trobo als canvis recents i de no estar-me de ficar-hi cullerada quan hi trobo petits errors com aquest, i que això pot fer nosa a l'usuari que l'acaba d'editar si vol fer més edicions. Espero no haver destorbat gaire i per un altre dia prometo que miraré de recordar-me d'esperar-me una mica per no interferir.--Pere prlpz 16:55, 2 febr 2007 (CET)
Cap problema! A mi també em passa sovint... Enric 18:55, 2 febr 2007 (CET)

Guionet[modifica]

El nom no hauria de ser Baix Aragó - Casp? --SMP​ (+ disc. xat) 13:46, 8 juny 2011 (CEST)[respon]

Tens tota la raó, si no el qualificatiu Baix afecta tant l'Aragó com Casp. --Enric (discussió) 14:23, 8 juny 2011 (CEST)[respon]
Fet Fet!--Xtv (que dius que què?) 10:26, 9 juny 2011 (CEST)[respon]