Discussió:Bot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

o sé per què calia treure els codis HTML, ja que si no s'entra dins la pantalla d'edició no es veu la diferència amb els altres)

pero s'ha descriure pensant que sempre pot canviar-hu algú. i s'ha d'escriure sense virgueries per a que tothom pugui colaborar encara que no en sapia de codi HTML

L'explicació és més senzilla que tot això: no és que vulgui fer virgueries, és que el codi HTML el puc teclejar amb les tecles normals de l'ordinador (treballo des d'un mac), mentre que les cometes que indiquen cursives i negretes no, ja que les opcions de sobre la pantalla d'edició (on cliques i et fa automàticament la negreta, la cursiva, el títol d'apartat, la signatura, etc.) no funcionen al mac. Si altres vegades veus que faig servir les cometes (que no són les mateixes que les que pots picar del teclat) és perquè en aquell mateix text ja n'hi havia i les he copiades, però quan creo un article de nou o en refaig algun sense cometes posades, llavors acabo abans picant els codis HTML (que només sé els bàsics, cursiva, negreta i canvi de línia) que no obrint una altra pantalla, buscant un article on hi hagi cometes, copiant-les i enganxant-les a la pantalla on estigui treballant). És a dir, és qüestió d'enllestir més aviat, no pas voluntat virguera. Ah, i si haguessis signat t'hauria contestat a la teva pàgina de discussió, però com que no sé qui ets... –Enric 16:38, 27 jul 2006 (UTC)