Discussió:Estació de metro de Pipera

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

per què aquesta estació mereix un article? --barcelona 11:14, 29 jun 2006 (UTC)

Ni parlar-ne[modifica]

No em sembla molt bé que algú proposi borrar aquest article. Penso fer la resta d'estacions. Es increible aquesta proposta.

--Hugoaes 12:01, 29 jun 2006 (UTC)

Cadascu pot tenir la seva opinio, i no em sembla be que es critiqui algu pq proposa d'esborrar un article (et recordo que un usuari nomes pot proposar d'esborrar un article, pero es la comunitat que vota i pren la decisio final, i tambe que cada viquipedia pren aquestes decisions de manera autonoma). En general, un article a la viquipedia ha de ser sobre alguna cosa que sigui minimament rellevant. Que es prou rellevant o no pot ser subjectiu (p.ex. hi ha hagut un debat semblant sobre escoles), i segurament caldra anar establint una normativa amb el temps. Personalment, jo no crec que una estacio de metro mereixi un article a no ser que tingui alguna caracteristica rellevant (historica, arquitectonica, etc.) que ara mateix no es menciona. Per tant, proposare d'esborrar l'article. T'agrairia que no t'ho prenguessis com una cosa personal. Si no hi estas d'acord, el que has de fer es votar en contra, dir pq creus que es rellevant, i deixar que la gent voti. Xevi 17:52, 29 jun 2006 (UTC)

finalitat[modifica]

Per suposat que no m'ho prenc com quelcom personal, però a l'edició anglesa hi han aquestes pàgines i no hi ha aquest tipus de problemes. Que la gent decideixi, però la Viquipèdia també ha d'informar, i no necessariament ha d'haver morit algú o que hagi passat quelcom interessant perquè sorti aquest article a la Viquipèdia.

--Hugoaes 18:06, 29 jun 2006 (UTC)

Resultat de la votacio per esborrar[modifica]

Discussió
  • Motiu: Una estacio de metro per si sola no es rellevant. --Xevi 17:55, 29 jun 2006 (UTC)

Aquesta pàgina és la primera de totes les estacions de Metro de Bucarest, com ja existeix a l'edició viquipèdia en anglès. --Hugoaes 18:02, 29 jun 2006 (UTC)

Moltes viquipèdies tenen articles d'estacions de metro. Em sembla que tots plegats us heu precipitat, tant qui ha creat l'article, com els qui proposen esborrar-lo. Per exemple, fer un article de l'estació de metro de Châtelet de París seria molt lògic i comprensible per la seva importància; ara bé, un article sobre l'estació de metro de Girona a Barcelona seria força irrellevant si no s'emmarca en una sèrie d'articles sobre estacions de metro. Ho hauríem de reconsiderar i, sobretot, començar per les estacions de metro més importants i tot creant pàgines sobre línies de metro. Cal dir, d'altra banda, que les qüestions ferroviàries a la viquipèdia catalana estan força descuidades... El meu vot és una abstenció, encara que digui NS/NC. Vilallonga 18:26, 29 jun 2006 (UTC)
Això ja ho he comentat a la pàgina personal de n'Hugoaes. Tot depèn de la importància de la parada. Si la parada és obra mestra d'arquitectura, si és famosa per mil motius, ho trobo raonable i convenient. Si l'única rellevància que té és que és el cap de la línia 3, doncs no crec que aquí sigui el lloc d'exposar-ho...--Xtv (que dius que què?) 18:37, 29 jun 2006 (UTC)
Aquest cas és força difícil. És cert que és freqüent a la Viquipèdia anglòfona fer articles sobre parades de metro encara que no s'hi digui res. També és perquè ja no saben de què parlar per a fer nous articles... El que passa, és que aquí a la Viquipèdia catalana aquest article "canta" molt. No sé si és per eliminar-lo, però el que sí vull recomanar a l'Hugoaes és que no es dediqui a fer-ne més. Em sembla que tots preferiríem que destinés el temps que es tarda en fer totes les estacions, ni que sigui, a fer un sol article però d'alguna cosa més interessant, com la biografia del president de Romania, o bé, que faci articles per a les capitals de província, però em sembla que fer-los de parades de metro no és gaire útil. De moment no em posiciono, m'ho pensaré i votaré d'aquí uns dies...--SMP (missatges) 09:06, 30 jun 2006 (UTC)

És cert que en una enciclopèdia relativament pobra com aquesta canten aquesta mena d'articles tan ultraespecialitzats, i és cert que preferiria que s'invertissin esforços en altres temes més prioritaris, però la veritat és que prefereixo que es facin articles com aquest que no pas que no se'n facin. Llull · (vostè dirà) 17:48, 11 jul 2006 (UTC)

Potser no és gaire rellevant, però pot ser útil per saber localitzar-la geogràficament. Mai se sap, és una informació neutral i de la que no en treu profit econòmic directe ningú (no com en el cas de l'spam publicitari). Naturagirl 02:04, 17 jul 2006 (UTC)

Votació
Resultat
  • Sense consens per esborrar. Xevi 17:37, 22 jul 2006 (UTC)