Discussió:Geocerca

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bona tarda! He vist que la vostra pàgina de geocaching és bastant completa, tanmateix m'agradaria fegir un apartat que és el de la Geocachers.

Tot i ser un joc, basat en la geolocalització, s'evidencia la tasca de les persones que hi ha darrera, fet que potser treu valor a l'activitat, per això mateix volia oferir aquest nou apartat amb aquesta definició:

Geocachers: La comunitat que segueix el joc de la geocerca és la que permet la jugabilitat i la bona pràctica d'aquest joc. Dels rols més característics d'aquesta comunitat, existeix el de voluntari. La postura del voluntari, geocacher, no només ajuda al seu funcionament, segons les necessitats que pugui representar l'àrea o l'idioma del context, a més són el personal que representa el món de la geocerca. L'equip de voluntaris, normalment, destaquen per la seva experiència vers la pràctica; tanmateix, aquest aspecte de l'equip no discrimina en cap moment que hi puguin existir voluntaris amb menys formació, l'únic requisit és ser aconsellat per un altre voluntari, d'aquesta forma l'equip de voluntaris es va fent més gran, la seva extensió arriba a més llocs i facilita i crea eficiència en el joc.

Existeixen quatre tipus de voluntaris:

- Els revisors: Encarregats de publicar geocachés que assoleixin amb les directrius establertes per la comunitat de geocerca.

- Els moderadors: Són els encarregats de la gestió i el bon funcionament del moviment geocaching a Internet; la seva tasca consisteix en l'orientació i supervisió dels fórums de discussió.

-Traductors: Com el seu nom indica, la seva tasca consisteix en la traducció de continguts del món del geocaching en diferents idiomes. Facilitant tant la tasca a altres voluntaris, com a usuaris jugadors.

- Geoawares: Utilitzen els seus coneixements en geologia per revisar i publicar earthcaches.