Vés al contingut

Discussió:Gran Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Redireccionar "Gran Catalunya" als Països Catalans és ofensiu i partidista. Els balears formen part dels Països Catalans però no de Catalunya ni cap denominació inventada com aquesta. En tot cas, es podria redirigir a Principat de Catalunya, però ho continuo trobant un terme molt partidista..

És un terme que s'emprava al segle XIX per definir on es parlava català. el comentari anterior sense signar és fet per 158.109.192.115 (disc.contr.) Joanot Martorell 14:49, 14 des 2005 (UTC)

Estic d'acord amb el què diu el comentari anterior. De fet, jo ho havia buidat per a esborrar-lo. --Joanot Martorell 14:49, 14 des 2005 (UTC)
Estic d'acord en esborrar-lo però per un motiu diferent. El nom correcte és "Catalunya Gran". "Gran Catalunya" sembla una traducció de l'anglès. Ofensiu o no, és un nom històric que va sortir a la Renaixença i més tard va ser desplaçat pel de "Països Catalans". "Catalunya Gran" ja existeix redireccionat a "Països Catalans", però falta explicar-ho.--VRiullop (parlem-ne) 16:49, 14 des 2005 (UTC)


crec que més val una redirecció que ensenyi l'article que no res

Proposta d'esborrat[modifica]