Discussió:Història de la telefonia a Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi he corregit algunes coses d'ortografia, per exemple, rentable és que es pot rentar, és rendible si té rendibilitat; construir no porta dièresi, en canvi construïda sí. A banda d'això, crec que la introducció, o un resum, hauria d'anar davant de la taula de continguts. La cronologia és molt completa i interessant, però per ser un article de qualitat trobo a faltar alguna explicació més, no sé, alguna dada estadística de comparació, alguna explicació d'evolució tecnològica. Quina és la situació avui? Seria bo tenir altres referències a més d'una web. No és fàcil contestar i és una feinada trobar-ho, però és la reflexió a la que em porta una lectura crítica d'avaluació.--VRiullop (parlem-ne) 16:54, 20 des 2005 (UTC)

Quina és la situació avui?[modifica]

Probablement dir que la xarxa interurbana catalana, no es completarà fins a molt anys després, passada la Guerra Civil Espanyola. és insuficient, i caldria explicar encara la bestiesa d'inventar l'ibertext que el banc d'espanya va fer obligatori i que no era més que el codi ascii amb un bit canviat i que encara avui l'adsl no arriba ni al 20% del territori català, però això ho volia deixar per a que ho completessin millors experts que jo.--Paco 02:54, 22 des 2005 (UTC)

Història o cronologia de fets?[modifica]

Inicialment, al veure "Història de..." pensava que hi hauria un text explicatiu sobre el tema, no bàsicament una llista de fets. Per això crec que el títol és una mica confús: dóna a entendre una "Història" en el sentit habitual, però la intenció de l'article és presentar una taula cronològica dels fets que pot servir, això sí, d'excel·lent punt de referència. Vaja, que crec que la idea i l'article en sí són molt bons, però el títol es presta a confusió.

I un petit detall: què té a veure la visita d'Einstein a Barcelona? quina relació té amb la telefonia?

--Oersted 17:53, 22 des 2005 (UTC)