Discussió:Jordi Rubió i Balaguer

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya (1980)[modifica]

Segons algunes fonts, com per exemple la GEC (http://www.enciclopedia.cat/EC-GEC-0057237.xml), en Jordi Rubió i Balaguer va rebre la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya l'any 1980. Però, fent una consulta de les fonts primàries, en el DOGC o en el web de la Generalitat, no apareix cap menció que hagi sigut guardonat amb aquest premi:

L'únic semblant que s'ha trobat és una ordre del President Tarradellas, nomenant-lo Director Honorari de l'Escola de Bibliologia l'any 1978, i poca cosa més. Algú sap o disposa del Decret que li atorga la Medalla d'Or de la Generalitat? Ja que tinc (tenia) la intenció de penjar-lo a Viquitexts però dóna la impressió que no existeixi aquest document i que aquesta dada mai s'hagi contrastat.

A reveure! --Docosong (disc.) 14:04, 25 oct 2015 (CET)[respon]

Hola, @Docosong,
Després del teu encertat comentari del 2015, la informació sobre la concessió de la Medalla d'Or de la Generalitat a Jordi Rubió ja ha estat publicada al web.
Concretament, aquí: https://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/premis/medalles-dor-de-la-generalitat/guardonats-1980-1989/
Fins ara, Pons (disc.) 19:47, 3 feb 2022 (CET)[respon]