Discussió:Llengües escandinaves

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Esborre l'article de Llengua escandinava? --Makinal 10:13 2 mar, 2005 (UTC)

Per què? Vull dir, si vols... home, a mi com a redirecció no em fa cap mal, però si cal, endavant...Jahecaigut 12:13 2 mar, 2005 (UTC)
Normalment, les redireccions són pels diferents noms que pot adoptar un mateix concepte (ex: PP o Partit Popular). En aquests casos no es fan dos articles sinó una redirecció i prou. En el cas de que un article es mou per què el títol conté una falta d'ortrografia o per què el títol no és l'apropiat, es crea una redirecció automàtica de manera temporal i després, quan comprovem que tots els articles que apuntaven a l'article en qüestió ja estàn corregits, s'esborra la redirecció.
En aquest cas particular és que estic dubtant, per això ho he preguntat i no ho he fet sistemàticament. És sinònim dir Llengua escandinava i llengües escandinaves?. Personalment, des de l'ignorància, crec que no, per això jo l'esborraria, però no estic segur del tot.
--Makinal 13:48 2 mar, 2005 (UTC)
Per que s'hauria d'esborrar ? Si ja hi es, no fa cap nosa, i pot evitar que algun enllas quedi buit o que algu dupliqui l'article. 212.123.202.83 18:26 2 mar, 2005 (UTC)
Sí que és el mateix. No existeix una llengua escandinava sinó una família de llengües escandinaves (on cada una d'elles és una llengua escandinava). L'article podria tenir qualsevol dels dos noms i redireccionar ens servirà per evitar la nova creació per error del mateix. Llull 20:34 2 mar, 2005 (UTC)
Makinal, jo tampoc en sóc cap expert. Vaig canviar l'article del lloc on era direccionat només perquè m'agradava més, i em semblava més lògic parlar-ne en plural que en singular (tot i que em sembla que el llibre d'estil potser en diu quelcom en contra). Vull dir, que jo diria que són sinònims, tal i com diu el Llull. I la meva actuació és només mania (i potser mimetisme amb altres wikipedies on les entrades Noord-Germaanse talen, Langues escandinaves, etc estan en plural).Jahecaigut