Discussió:Pinya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, A veure la meva intenció es fer els dibuixos i tal. Peró tal com m'ho estas posant, em compliques la forma de treballar. Mira el meu esquema, a veure si et va bé:

  • Casteller: definció general.
  • Pinya: definició de la gent que forma part. Dibuix esquematic d'una pinya amb indicació de cada lloc (estic fent-ho).
  • Tronc: indicació dels diferents tipus de castell segons el nombre de persones que puja al tronc. Indicació de castell per nombre de pisos. Aqui aniria també la descripció del pom de dalt.
  • Gralles: En un principi l'explicació formaria part de Casteller. Peró l'instrument com a tal, mereix un article propi ja que es utilitzat per diverses tradicions catalanes (castells, cobles sardanistes, gegants...)
  • Colles Castelleres: de moment aniré ficant la fitxa de cada colla.

Llull, que tal si t'esperes una mica i em deixes fer? Ara encara esta a mig fer D'altre banda, com podria posar-me en contacte amb tu? Ja que no puc fer-ho via la vikipedia, hi ha d'haver alguna forma, no?

Vés fent, llavors encara que no veig que es contradigui amb el que he fet, pero canvia i modifica-ho si vols. En altres llengües tenen un codi automàtic que penja un cartell per deixar constància que està en construcció i que mentrestant és millor que no ho toqui ningú. Vaig a veure si el trobo i el podem reproduir aquí. Llull 10:33 11 ago, 2004 (UTC)
Gracies pel codi. No vull generar mals rollos i tens raó en qué no es contradiu amb la teva feina,

He canviat pinya (fruit) a pinya (estròbil) perquè des del punt de vista botànic la pinya justament NO és un fruit. --pastilletes (disc.) 10:56, 25 maig 2009 (CEST)[respon]