Discussió:Sexe oral

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Què és això de la irrumació? La definició que en fas és de fel·lació, no?

Ah! i de dir-ne felació d'estimular oralment uns testicles, ho trobo una mica forçat, no?

--Viktor 18:37 16 jul, 2005 (UTC)

Informació no referenciada[modifica]

Trasllado en aquesta secció informació que constava en l'article, però que no aporta cap referència. Quan trobem una referència ho traslladem de nou a l'article. --Sjoel (disc.) 21:46, 27 feb 2022 (CET)[respon]

  • Cunnilinció: Una dels variants principals del sexe oral és la cunnilinció, que consisteix en l'estimulació oral per una persona als genitals d'una dona (el clítoris, altres parts de la vulva o la vagina). El clítoris és la part sexual més sensible dels genitals femenins humans, i la seva estimulació pot resultar en l'excitació sexual femenina o en l'orgasme.
  • Fel·lació: L'altra variant principal del sexe oral és la fel·lació, que consisteix a xuclar, llepar, utilitzar la llengua per a generar moviments circulars al gland i estimular el penis (el gland i els testicles) amb la boca i amb els llavis.
  • Altres variants: El sexe oral, a més de les pràctiques esmentades abans, es pot practicar de moltes maneres i per això té altres variants. El facesitting és una forma de sexe oral en la qual un dels integrants de la parella seu a la cara de l'altre amb punteria (de manera frontal o inversa pel que fa a la cara), i aquest frega el seu genital a la cara de l'altre perquè pugui estimular l'òrgan. El sexe oral el poden rebre dues persones alhora en la posició denominada "seixanta-nou". Escopir o ejacular formant un collaret de perles poden causar diferents estímuls sexuals. L'autofel·lació és una rara però possible variant, igualment que l'autocunnilinció. Un acte de sexe en grup restringit a una dona per a donar sexe oral a diversos homes es coneix com a alineació. El bukkake i el gokkun també poden implicar el sexe oral.