Discussió:Temporada 2023 de Fórmula 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Error de format amb la plantilla Competició Esportiva[modifica]

Bona tarda @Paucabot @Wilalpha50,

Sembla que hi ha un problema amb el format de la plantilla de Competició Esportiva, i és que es mostra a la primera línia de la pàgina el text Sergio Perez Mendoza amb el seu corresponent enllaç a la pàgina de la Viquipèdia. He intentat arreglar el problema, però veig que el text està enllaçat a la plantilla i no sé si el problema és causat pel codi de la mateixa o per un error a la pàgina de Wikidata.

Us menciono a vosaltres perquè veig que heu sigut els que heu estat mantenint activament la pàgina durant tota la temporada a veure si podem trobar una solució al problema que us comento. AndreuGordilloVazquez (disc.) 17:50, 23 jul 2023 (CEST)[respon]

Jo no sé quin és el problema. @Amadalvarez: Pau Cabot · Discussió 20:18, 24 jul 2023 (CEST)[respon]
Hola, @AndreuGordilloVazquez (cc.@Paucabot) És una barreja d'un contingut "poc normatiu" a WD i un error de la infotaula derivat d'això. M'explico:
  • Els articles (els items WD, per ser precisos) d'un campionat no han de portar la llista de campionats com a Format per (P527). És una història relacionada amb l'estructura WD. Per contra, cada campionat ha de tenir un Part de (P361) o una Temporada esportiva de (P3450) per indicar de quina temporada són. És a dir, els elements apunten cap al seu nivell superior, però no a l'inrevés. Aquesta anomalia no ha tingut massa importància fins ara perquè la infotaula simplement mostrava el contingut sense cap més procés.
  • A banda d'això, el Guanyador (P1346) està indicat a l'item de cada campionat, lògicament. Per tant, el guanyador de la temporada ha d'estar recollit a la P1346 de la temporada (aquest item). No obstant això, com que aquesta temporada no ha acabat, no tenia cap contingut. Correcte.
  • Hi ha esports amb diverses proves, on l'item del campionat és un aglutinador de resultats de totes elles. En aquest cas SÍ es justifica tenir una P527 on es recull cadascuna de les proves que conformen el campionat i on cadascuna d'elles aporta un guanyador en la categoria que li correspon. Exemples d'això són les proves d'un campionat d'atletisme, o de tennis amb masc./fem. indiv./dobles, etc. En aquest casos, l'item del campionat NO té P1346 i la infotaula revisa tots els components i agafa el guanyador i prova de tots ells.
  • Que ha passat en aquest cas?: Com que l'item de la temporada no té guanyador (perquè no ha acabat), la infotaula s'ha anat a mirar tots els items de les curses de la temporada i s'ha emboirat. Solució Solució: li he afegit guanyador = desconegut a causa de que està "en curs", i problema solucionat. Quan acabi la temporada simplement cal canviar aquest contingut pel nom del guanyador, i llestos.
Per què no ho sabies?. Perquè estic reformant la infotaula i la documentació just l'estic començant ara.
Disculpa per l'ensurt.
Salut ! amador (disc.) 21:20, 24 jul 2023 (CEST)[respon]
Hola @Amadalvarez. Moltes gràcies per l'explicació detallada i per arreglar l'error que em comentaves. La veritat és que sóc relativament nou en el tema d'editar la Viquipèdia i encara m'estic acostumant. Quedo pendent de llegir la documentació de la plantilla quan la tinguis acabada! AndreuGordilloVazquez (disc.) 15:30, 27 jul 2023 (CEST)[respon]