Discussió:Vector nul

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per alguna extranya raó sembla que enlloc d'interpretar el codi LaTeX /vec surt escrit literalment en alguns llocs. D'altra banda no tinc gaire clar que sigui necessari posar la fletxeta sobre els vectors. A la Facultat de Matemàtiques de la UB no ho he vist fer mai a ningú, això més aviat ho fan els de física. I això és un article de matemàtiques.

Completament d'acord amb 83.37.245.206, en matemàtiques no solem posar fletxetes sobre els vectors (he intentat explicar em sembla que sense gaire èxit les possibles diferents notacions dels vectors a vector, però em sembla que s'hauria de trobar un redactat més amable).--Xtv (que dius que què?) 00:46, 22 mai 2006 (UTC)
Si no t'interpreta correctament el codi LaTeX és perquè no deus tenir ben configurat el navegador o perquè així ho has configurat a Especial:Preferences. Sobre si s'ha de posar amb fletxeta o no, jo crec que en una enciclopèdia hem de marcar els vectors com a tals, i posats a fer, em sembla que la notació de la fletxeta és la més fàcil d'utilitzar.--SMP (missatges) 12:29, 22 mai 2006 (UTC)