Escut i bandera d'Albalat de Cinca

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'escutEscut d'Albalat de Cinca

Escut oficial d'Albalat de Cinca des de 1994.
Detalls
TipusEscut d'armes Modifica el valor a Wikidata
Adoptat perAlbalat de Cinca Modifica el valor a Wikidata

L'escut i la bandera d'Albalat de Cinca[1] (en castellà i oficialment Albalate de Cinca,[2] en aragonès Albalat de Cinca) són els símbols representatius del municipi aragonès d'Albalat de Cinca (Cinca Mitjà).

L'escut oficial d'Albalat de Cinca té el següent blasonament:

« Escut quadrilong de base circular. En camp d'atzur, una ala d'argent carregada d'una torrassa en el seu color. Per timbre, corona reial tancada. »

Bandera d'Albalat de Cinca[modifica]

Infotaula de banderaBandera d'Albalat de Cinca
Detalls
Tipusbandera municipal Modifica el valor a Wikidata
Adoptat perAlbalat de Cinca Modifica el valor a Wikidata

La bandera oficial d'Albalat de Cinca té la següent descripció:

« Drap rectangular, de dimensions 2:3, de color atzur, al centre del qual s'inscriu una losange blanca, dins la qual es representa l'escut municipal. »

Història[modifica]

L'escut va ser aprovat per DECRET 235/1994, de 28 de desembre, de la Diputació General d'Aragó, pel qual s'autoritza a l'Ajuntament d'Albalat de Cinca, de la província d'Osca, per modificar el seu escut heràldic i adoptar la seva bandera municipal.[3]

Referències[modifica]

  1. «Escudo y Bandera» (en castellà). Ayuntamiento de Albalate de Cinca. Arxivat de l'original el 24 d’abril 2019. [Consulta: 24 abril 2019].
  2. «Albalate de Cinca» (en castellà). Gran Enciclopèdia Aragonesa. Arxivat de l'original el 27 de maig 2020. [Consulta: 24 abril 2019].
  3. «BOA DECRETO 235/1994, de 28 de diciembre» (en castellà). Gobierno de Aragón. Arxivat de l'original el 17 d’abril 2019. [Consulta: 24 abril 2019].