George Stetson

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaGeorge Stetson

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1814 Modifica el valor a Wikidata
Champlain (Nova York) (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Mort9 octubre 1879 Modifica el valor a Wikidata (64/65 anys)
Edinboro (Pennsilvània) (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
ReligióAdventisme Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióteòleg Modifica el valor a Wikidata

George Stetson (1814-1879) va ser un pastor cristià adventista que va formar part del primer grup d'associats amb Charles Taze Russell, fundador del Moviment d'Estudiants de la Bíblia.

Biografia[modifica]

Stetsons des d'Anglaterra va arribar als Estats Units l'any 1634. George Stetson es va associar amb Henry Grew i George Storrs en els seus primers anys de ministeri, i més tard amb Jonas Wendell i Charles Taze Russell.[1] Va ser no només un ministre, sinó també un mestre d'escola, i metge. Com a membre de l'Església Cristiana Adventista ell i Wendell van treballar junts en diverses esglésies de Pennsilvània i Ohio a principis de 1870. També va escriure per George Storrs a la revista The Herald of Life and the Coming Kingdom, i per altres revistes com The World's Crisis.

L'any 1872 Stetson va ser pastors l'església a Pittsburgh, on es va reunir amb el jove Charles Taze Russell. Després va dirigir la congregació de Edinboro, Pennsilvània durant sis anys fins a la seva mort. En el seu funeral, el pastor Russell va fer el sermó[2] i van assistir més de mil dues-centes persones.

Referències[modifica]

  1. Reimpresión, p3821
  2. reimpressions, p46

Enllaços externs[modifica]

  • Biografia sobres els autors de The Herald of Christ's Kingdom (anglès)