Flowering Plants of Africa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de publicacions periòdiquesFlowering Plants of Africa
SubtítolA Magazine Containing Coloured Figures with Descriptions of the Flowering Plants Indigenous in Africa. Pretoria and Ashford Modifica el valor a Wikidata
Tipusrevista científica Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Il·lustracióKathleen Annie Lansdell (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Llenguaanglès Modifica el valor a Wikidata
Data d'inici1945 Modifica el valor a Wikidata
EstatSud-àfrica Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Temabotànica Modifica el valor a Wikidata
Identificadors
ISSN0015-4504 Modifica el valor a Wikidata
OCLC1569486 Modifica el valor a Wikidata
Archive.org: floweringplantso26unse

Flowering Plants of Africa, (abreujat Fl. Pl. Africa),[1] va ser una revista il·lustrada amb descripcions botàniques que va ser editada a Sud-àfrica. Es publica des de l'any 1945 amb el nom de Flowering Plants of Africa. A Magazine Containing Coloured Figures with Descriptions of the Flowering Plants Indigenous in Africa. Pretoria and Ashford. Va ser precedida per Flowering Plants of South Africa.

És una sèrie de revistes il·lustrades botàniques similars a la revista Botanical Magazine, que es va iniciar amb plantes amb flors de Sud-àfrica per Illtyd Buller Pole-Evans el 1920 i actualment és publicat per l'Institut de Biodiversitat Nacional de Sud-àfrica (SANBI) a Pretòria. La revista mostra i descriu les plantes amb flors dÀfrica i les illes veïnes.

Els artistes botànics més notables que han contribuït a les seves pàgines inclouen: Gillian Condy, Fay Anderson, Auriol Batten, Rosemary Holcroft, Betty Connell, Cythna Letty (que va ser responsable de més de 700 plaques), Barbara Pike i Ellaphie Ward-Hilhorst. Els números estan impresos a la coberta i fan 250 x 190 mm.

La sèrie va ser editada per Robert Allen Dyer qui va ser succeït per Leslie Edward Wostall Codd.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]