Montserrat Diéguez Fernández

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMontserrat Diéguez Fernández
Biografia
NaixementTarragona Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócatedràtica Modifica el valor a Wikidata
OcupadorUniversitat Rovira i Virgili Modifica el valor a Wikidata

Montserrat Diéguez Fernández (Tarragona) és catedràtica de Química inorgànica, membre del grup de recerca dels organometàl·lics i Catàlisi Homogènia.

Va estudiar Química a la Universitat Rovira i Virgili on es va doctorar el 1997. Va continuar amb un postdoctoral a la Universitat Yale. L'any 2011 va esdevindre professora de Química Inorgànica a la Universitat Rovira i Virgili. Ha participat en projectes de recerca en el camp de la química organometàl·lica, síntesi estereoselectiva, catàlisi asimètrica i metal·loenzims.

Reconeixement[modifica]

Referències[modifica]

  1. Catàlisi, TECAT - Centre d'Innovació en. «TECAT - Centre d'Innovació en Catàlisi - Sustainable development of smart chiral metal-catalysts for industrial processes (SMARTCAT)». www.quimica.urv.es. [Consulta: 17 gener 2017].
  2. Virgili, Universitat Rovira i. «Dades generals - DIÉGUEZ FERNÁNDEZ, MONTSERRAT». www.urv.cat. Arxivat de l'original el 2017-01-18. [Consulta: 17 gener 2017].
  3. «El programa ICREA Acadèmia 2015 reconeix tres investigadors més de la URV – Diari digital de la Universitat Rovira i Virgili – URV activ@». diaridigital.urv.cat. [Consulta: 17 gener 2017].