Pablo Lluch

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaPablo Lluch
Biografia
Naixement1998 Modifica el valor a Wikidata (25/26 anys)
Sevilla (Espanya) Modifica el valor a Wikidata

Instagram: pablolluch_ TikTok: pablolluch Modifica el valor a Wikidata

Pablo Lluch (Sevilla, 1998) és un músic, compositor, creador de formats audiovisuals i enginyer de programari.[1] Va estudiar violí, piano i composició durant 8 anys al conservatori i ha compost i produït musicals per a Candileja Producciones, amb nominacions als Premis de Teatre Musical d’Espanya. També ha participat en la producció musical i arranjaments de la gira 2023 de Soraya Arnelas, és semifinalista en les Competicions Nacionals del Regne Unit d’A Cappella i és el director musical i pianista de la banda COLET.[2] Com a creador de contingut musical, ha aconseguit més milions de visualitzacions a les xarxes socials musicalitzant mems, fent covers en diferents estils musicals i mostrant processos de producció i composició.[3]

Lluch forma part del professorat de l'Acadèmia d'Operación Triunfo 2023 com a coach vocal.[cal citació]

Referències[modifica]

  1. Casar, Cristina Gómez del. «Pablo Lluch, de ingeniero de software a rey de las versiones en Tik Tok» (en espanyol europeu), 20-04-2023. [Consulta: 7 desembre 2023].
  2. «Pablo Lluch» (en anglès). [Consulta: 7 desembre 2023].
  3. «El tiktoker sevillano Pablo Lluch viraliza su versión de la canción 'vendetta' de Shakira» (en castellà). [Consulta: 7 desembre 2023].