Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióSecretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipussecretaria d'Estat d'Espanya Modifica el valor a Wikidata
Història
ReemplaçaSecretaria d'Estat d'Hisenda Modifica el valor a Wikidata
Creació2012
Governança corporativa
Entitat matriuMinisteri d'Hisenda d'Espanya Modifica el valor a Wikidata

La Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses és una secretaria d'estat d'Espanya que depèn del Ministeri d'Hisenda.

Funcions[modifica]

La Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses dirigeix i coordina les actuacions relatives a la planificació, programació i pressupost del sector públic estatal i dels seus costos de personal, el disseny, planificació i les actuacions relatives als fons europeus i incentius regionals, especialment, la gestió dels fons destinats a la política econòmica regional i el seguiment i gestió de la participació espanyola al pressupost de la Unió Europea.

S'encarrega també de la formulació de la proposta dels objectius d'estabilitat pressupostària i el límit de despesa no financera de l'Estat. Realitza el seguiment del compliment dels objectius d'estabilitat pressupostària, deute públic i regla de despesa respecte de la totalitat del sector públic i proposarà l'adopció de les mesures tendents a corregir les desviacions que poguessin produir-se[1]

Estructura[modifica]

Depenen de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses els següents òrgans directius:

Està adscrita a la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, amb rang de subsecretaria. A més, la Inspecció General depèn funcionalment del titular de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses.

Titulars[modifica]

Referències[modifica]

El contingut d'aquest article incorpora material publicat al Butlletí Oficial de l'Estat, que es troba al domini públic de conformitat al que es disposa en l'article 13 de la Llei de Propietat Intel·lectual espanyola.