Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hem detectat un problema amb l'eina DABlinks, consistent en que afegeix una secció de referències duplicada perquè no detecta les plantilles de referències. Veien una resposta de l'autor de fa uns dies (aquí) i mirant el codi del programa noreferences.py ( https://git.wikimedia.org/blob/pywikibot%2Fcompat.git/HEAD/noreferences.py ) diria que el problema és que l'eina fa servir aquest programa i aquest programa està adaptat a moltes llengües però no al català, de manera que no reconeix les nostres plantilles ni seccions.

Aleshores, caldria llistar les nostres plantilles i seccions, escriure la modificació del programa, demanar on fos que es canviés (com es proposen canvis al pywikipediabot?) i un cop fet això dir-li a l'autor de l'eina que s'actualitzi el programa.

Antecedents: Usuari_Discussió:Pere_prlpz#Quinzena_de_la_Qualitat

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Jo crec que seria millor parlar primer amb l'autor del programa, per evitar feina inútil

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El pywikipediabot és una obra col·laborativa, no? I crec que hi ha un lloc per proposar canvis. En aquest programa concret hi ha les traduccions a una colla de llengües, que de ben segur algú ha proposat.

El dubte principal és quin és el lloc on proposar el canvi, o sigui, les línies de codi amb les nostres plantilles i títols de seccions de referències.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

No estic segur d'on es proposen el canvis si a github.com o a phabricator. @QuimGil:?

QuimGil (discussiócontribucions)

Si és un report "verbal", el faria a Phabricator. Si tens un pedaç de codi, a GitHub. Això ho resoldrem al llarg del 2015, quan Phabricator també hostatjarà repositoris i el procés de revisió de codi.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els meus pedaços de codi són a Usuari:Pere prlpz/noreferences.py (de fet, més que pedaços són les llistes amb les dades de plantilles i seccions de la Viquipèdia), fetes en base a https://github.com/wikimedia/pywikibot-core/blob/master/scripts/noreferences.py .

Agrairia una revisió al pegat, sobretot per si m'he deixat alguna plantilla de referències.

@QuimGil: Un cop revisat, no acabo de veure què he de fer perquè hi incorporin el canvi. He de fer un fork i editar el fitxer? Hi ha un lloc al GitHub per deixar un missatge amb el codi?

Resposta a «Adaptar noreferences.py»