Tema de Viquipèdia Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2015

Paucabot (discussiócontribucions)

Em passa una cosa curiosa: la majoria de recomptes d'esborranys em donen zero, però si faig una previsualització de la secció, puc veure els números correctes. Supòs que és degut al número ingent d'operacions que ha de fer la pàgina. Potser podríem moure les seccions a pàgines diferents com feim a Viquipèdia:Avaluació d'articles?

Panotxa (discussiócontribucions)

Ja ho he provat, quan cridem a una subpàgina de càlcul, refà la suma i afegeix la quantitat de sumes al recompte acumulat, de manera que no traiem res. La única manera és eliminant sumatoris, i això s'aconsegueix netejant categories senceres. Les categories amb data amb pocs elements son les més fàcils de netejar i no es regeneren. Altra cosa serà identificar les categories amb data mensual que no son necessàries pel poc volum d'incorporacions, i es podrien substituir per anuals si el bot ho permet.

Panotxa (discussiócontribucions)

També podem eliminar categories, de fet, alguna se n'ha anat esborrant amb el temps, sobretot temporalitzades netes, però també alguna no temporalitzada neta i sense moviment en anys, recordo un parell de mancances de coordenades

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que, a l'estètica, arribarem. Jo he fet dues seccions. Si t'agrada com queda, basta fer les altres.

Respecte del càlcul, d'acord amb què hi ha categories de manteniment com Categoria:Articles que necessiten un expert que potser no caldria desglossar per mesos i bastaria per anys. I sí, potser la manera més fàcil d'arreglar el problema ara mateix seria buidar algunes categories, però a llarg plaç s'hauria de fer qualque cosa.

Panotxa (discussiócontribucions)

Si ets capaç de millorar l'estètica, endavant, de moment va funcionant. Conforme vagi avançant amb els recomptes proposaré les categories que no s'haurien de separar per mesos, tot i que fer-ho per anys hi anirà bé. Els articles en les categories de 2012 i 2013 per defecte crec que es podrien agrupar en una sola categoria per any, atesa la seva edat, cosa que ens permetrà esponjar el recompte sense perjudici al manteniment

Resposta a «Recompte d'esborranys»