Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Joan4444 (discussiócontribucions)

Bones, sóc un jove de 15 anys i sóc atleta des Club Atletisme Manacor. Vaig començar a fer un article de la viquipèdia del nostre club. Simplement per gust i per poder guardar els nostres resultats a un lloc segur. Però de segur poc crec. Me vaig trobar que havies esborrat l'article. El president del club va contactar amb tu en nom meu. Se que no va ser educat, ho entenc, però no entenc que he fet jo perque m'haguis de esborrar un article que he fet amb gust.

M'agradaria hem diguis que puc fer perque no l'essborris cada vegada que intent fer-lo.

Paucabot (discussiócontribucions)
31.4.206.209 (discussiócontribucions)

I quins són els criteris per estar a la viquipèdia? Altres Clubs del món si que els tenen? No entenc perque ells si i nosaltres no.

31.4.206.209 (discussiócontribucions)

Perdo, no se perque s'ha posat anonim, seguesc sent jo, Joan Galmés

31.4.206.209 (discussiócontribucions)

Crec que te referies a fer propaganda, i jo no tenc cap intenció per fer propaganda, no es el meu fort sa veritat. Simplement és el nostre club, la nostra història, els nostres premis, aixi com el mallorca o el barça pot tenir els seus. Ens agradaria tenir un article a un lloc tan important com es la viquipedia, si en ho permets. Esper que algun dia ens deixis, ja que per jo, i no parlo amb nom del club, m'agradaria poder dir que som autor d'un article de la viquipèdia.

Paucabot (discussiócontribucions)
31.4.206.209 (discussiócontribucions)

A veure, jo he llegit els criteris i no trob quin podria ser el que falla al meu article, podries dirme tu exactament quin és? Adamés, com he d'escriure sobre alguna cosa que no m'interesa? No hi posaria ganes ni conec informació. Si jo no escric sobre el nostre Club, no ho fara ningú, ja que ningú extern al Club no coneix res de nosaltres.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si ningú extern ha escrit res sobre vosaltres, és que fas un treball inèdit, cosa estrictament prohibida: VP:NOTI.

31.4.206.209 (discussiócontribucions)

Doncs, el meu germà que juga a futbol a Barcelona, pot escriure l'article? Ja que no es intern al Club? I podries dirme perfavor per quin motiu m'has esborrat la pàgina?

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo te puc anar contestant les preguntes, però veig que no te podré resoldre el teu problema: tu vols penjar el teu text a la Viquipèdia i això no serà possible perquè no és admissible segons la normativa de la casa.

Les respostes:

62.43.115.246 (discussiócontribucions)

Mira Pau, jo no s'e si realment m'estàs fent això perque es la teva feina o perque em vols fotre. No entenc per quin motiu no puc tenir un article de la viquipèdia del meu Club, quan a dins la Viquipèdia hi ha milers i milers d'articles parescuts al nostre i no estan esborrats.

Pega una ullada al club Esportiu Manacor, em diràs que aquesta pàgina no és molt parescuda a la que jo havia fet?

Es que si vols jo llevo tot el que em diguis del meu article, puc posar el que només hem diguis tu, puc esborrar tot el que no es convenient. Però simplement mos fa moltíssimes ganes poder tenir l'article.

62.43.115.246 (discussiócontribucions)