Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Sobre canvis en el calendari d'esdeveniments

1
FranSisPac (discussiócontribucions)

Lamento haver induït una edició anòmala. En haver detectat una proposta a la "Discussió:Llibre d'estil del calendari d'esdeveniments i de les taules anual" (que suggereixo veure) vaig demanar als proponents passar el tema a La Taverna. El meu suggeriment de referenciar la discussió anterior mantinguda aquí, però ja arxivada, ha portat a una reobertura del tema en l'arxiu. Ja ho he arreglat desfent-ne les edicions i reprodueixo aquí l'entrada de @Ignasipuig:

****************

Bon dia gent, primer de tot demanar comprensió doncs el meu domini del codi crec que queda molt enrere del vostre. I en segon lloc, aterro aquí després de que en @FranSisPac: m'ho recomani des de la discussió que vaig iniciar al llibre d'estil corresponent. Tercer, vaig començar fent millores als articles dels dies i ara sóc fent-ho als dels anys. Després de veure diverses wikis, les meves aportacions al debat serien:

+1 al tema fotos; des dels seus inicis la National Geographic ho deia "sense foto, no hi ha reportatge", i crec que el mateix es pot aplicar aquí la taula dinàmica la veig molt feixuga, prefereixo el format llista, tot i que reconec que es perd l'avantatge d'establir categories mantindria l'ús de la negreta en els noms dels naixements i defuncions vers la distinció PPCC - món, crec que l'usuari de la viquipèdia en catalencià és local, i per tant el seu primer interès serà local; sent així, aposto per ordenar els esdeveniments en ordre de PPCC-Península Ibèrica-Europa-Àfrica-Àsia-Amèrica-Oceania

I em sembla que això és tot.--Ignasipuig (disc.) 09:55, 19 nov 2016 (CET)

*************

Copio l'altre usuari implicat: @Arnandis

Resposta a «Sobre canvis en el calendari d'esdeveniments»